TV or not TV

Ξεκίνημα εβδομάδας με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ξεκίνημα εβδομάδας με ενισχυμένες αποδόσεις!

Σπουδαία ματς περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Δευτέρας (15/4) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στην Premier League, η Τσέλσι υποδέχεται την Έβερτον (22:00) σε ένα παιχνίδι με… μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Championship και αυτήν την στιγμή φιγουράρουν στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την 18 η Λούτον και την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, η Τσέλσι (44β.) δεν κυνηγά κάτι πέρα από το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασάρισμα, γνωρίζοντας πως βρίσκεται αρκετά μακριά από τις θέσεις που προσφέρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πολλές οι απουσίες για τους Λονδρέζους, που θα αγωνιστούν χωρίς τους Κόλγουιλ, Τζέιμς, Ενκουνκού, Φοφανά, Λάβια, Ντισασί, Φερνάντες, Σάντσες, Τσίλγουελ και Στέρλινγκ.

Τσέλσι – Έβερτον 1:1.78 Χ:4.35 2:4.70

Χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο η αναμέτρηση ανάμεσα σε Οσασούνα και Βαλένθια για την 31η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι (39β.) θα ολοκληρώσουν τη σεζόν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως η Βαλένθια (44β.) θα προσπαθήσει να κυνηγήσει όσες – ελάχιστες – ελπίδες έχει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να συμβεί αυτό, οι «Νυχτερίδες» πρέπει να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα τέσσερα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια τους (τρεις ήττες, μία νίκη) και να αντιμετωπίσουν τις απουσίες των Γκαγιά και Γιάρεμτσουκ.

Οσασούνα – Βαλένθια 1:2.30 Χ:3.25 2:3.85

Με φόρα από την καταπληκτική εμφάνιση και το εκκωφαντικό 3-0 επί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, η Αταλάντα υποδέχεται τη Βερόνα (21:45) για την 32η αγωνιστική της Serie A. Οι γηπεδούχοι (50β.) θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο για να παραμείνουν εντός της πρώτης εξάδας, που θα τους εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της νέας σεζόν, όμως το ίδιο κίνητρο υπάρχει και στη μεριά της Βερόνα (27β.), η οποία ισοβαθμεί με τη Φροζινόνε στο όριο της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού.

Αταλάντα – Βερόνα 1:1.48 Χ:4.45 2:6.50


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:

2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0