TV or not TV

Στην τελική ευθεία το ΟΠΑΠ Unileague!

Στην τελική ευθεία το ΟΠΑΠ Unileague!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών ΟΠΑΠ Unileague διεξάγεται για 23η χρονιά και όλοι οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο στα γήπεδα της χώρας!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών ΟΠΑΠ Unileague διεξάγεται για 23η χρονιά και όλοι οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο στα γήπεδα της χώρας!

Οι φοιτητές και οι σπουδαστές ετοιμάζονται πλέον για τις τελικές φάσεις στις πόλεις τους, με τους τοπικούς πρωταθλητές να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 23 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου. 

 

Πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Λαμία, Ρέθυμνο, Χανιά, Βόλο και Λάρισα φιλοξενεί εξαιρετικά παιχνίδια κάθε εβδομάδα, σε ένα θεσμό που περιλαμβάνει περίπου 5.000 παίκτες!

 

Παράλληλα, η ομπρέλα του ερασιτεχνικού φοιτητικού και σπουδαστικού αθλητισμού περιλαμβάνει και το πρωτάθλημα μπάσκετ ΟΠΑΠ Unibasket, το οποίο ξεκινά σύντομα και θα δώσει και πάλι νέες συγκινήσεις. Την ίδια στιγμή,  στη φοιτητική οικογένεια προστέθηκε πλέον και το απόλυτο trend της εποχή μας, τα ΟΠΑΠ Unileague eSports. Τα ΟΠΑΠ Unileague eSports δεν είναι μεμονωμένα τουρνουά αλλά αποτελούν τη στέγη της ελληνικής gaming κοινότητας, με πολλά πλούσια δώρα για τα παιδιά που χτίζουν φοιτητικού δεσμούς και μέσα από την χαρά των αγώνων αυτών! 

 

Ξεκινά η προεπιλογή για την Ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου ενόψει του Μουντιάλ του Ομάν!

To ΟΠΑΠ Unileague είναι διαχρονικά πλέον ο αιμοδότης της Ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου. Στην Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου / Socca καλούνται οι κορυφαίοι γηγενείς παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στο επίσημο Πρωτάθλημα Ελλάδος Socca που περιλαμβάνει 2 ισότιμες λίγκες:

 

Το Socca League Greece (ανοιχτή Πανελλήνια διοργάνωση στο 6×6)

Το ΟΠΑΠ Unileague (Πανελλήνια φοιτητική διοργάνωση 5×5).

 
H Socca Greece είναι το επίσημο μέλος της International Socca Federation / Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μίνι ποδοσφαίρου και πρόκειται για τον μεγαλύτερο φορέα mini ποδοσφαίρου (6×6) στην Ελλάδα. Kατά τη διάρκεια της Τελικής Φάσης του ΟΠΑΠ Unileague στα τέλη Μαΐου θα πραγματοποιηθεί scouting των παικτών που θα αγωνιστούν, ενώ θα ακολουθήσει το Πανελλήνιο Camp Προεπιλογής στο ΣΕΦ Soccer Club του Πειραιά.

 

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Τελικής Φάσης της Socca League, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος scouting, ενώ ακολουθούν τα 4 camps προεπιλογής των διακεκριμένων παικτών που αγωνίστηκαν όλη τη σεζόν στις 10 πόλεις που διεξάγεται το ΟΠΑΠ Unileague.

 

Στα τέλη Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η βασική προετοιμασία της ελληνικής ομάδας, η αναχώρηση της οποίας θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου με προορισμό τη χώρα διεξαγωγής του Socca World Cup, το Ομάν.

 

Στις 17-22 Οκτωβρίου θα διοργανωθούν το Socca Champions League και το Socca Aegean Cup, στο οποίο θα συμμετάσχει και η Ελληνική Ομάδα. Η τοποθεσία των διοργανώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0