TV or not TV

Αναμνήσεις από… 2004, με Ζαγοράκη, Νικοπολίδη, Χαριστέα και Χρήστο Σωτηρακόπουλο, στην εκδήλωση της Unilever στο «Σταύρος Νιάρχος»! (video)

Αναμνήσεις από… 2004, με Ζαγοράκη, Νικοπολίδη, Χαριστέα και Χρήστο Σωτηρακόπουλο, στην εκδήλωση της Unilever στο «Σταύρος Νιάρχος»! (video)

Οι πρωταγωνιστές του EURO 2004 θυμήθηκαν το «θαύμα» της Πορτογαλίας και μίλησαν για την Εθνική αυτής της περιόδου, μέσω της εκδήλωσης της Unilever στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», καθώς η εταιρεία θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και… όχι μόνο!

«Λάμψη» αστέρων στην εκδήλωση της Unilever στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», στο πλαίσιο της προώθησης των νέων προϊόντων της Axe, Dove Men+care και ULTREX, όπου τον λόγο φυσικά πήραν και οι brand manager τους.

Το «παρών» έδωσαν οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Αντώνης Νικοπολίδης και Άγγελος Χαριστέας, γυρνώντας το… ρολόι πίσω στο 2004, σε όσα έζησαν στο «θαύμα» που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Παράλληλα, μίλησαν και για την προσπάθεια που γίνεται τώρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εν όψει και του κρίσιμου «τελικού» κόντρα στη Γεωργία, την ερχόμενη Τρίτη (26/03, 19:00).

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβαν η Λίλα Κουντουριώτη και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό στο επερχόμενο EURO 2024, αλλά και στο Μουντιάλ του 2026, όπως και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών το 2027!

Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Χαριστέας τόνισε για την προσπάθεια της Εθνικής κόντρα στο Καζακστάν: «Συζήτησα πριν τον αγώνα με κάποιους από τους παίκτες και αυτό που είδα είναι ότι είχαν αυτή τη ‘φλόγα’. Ήθελαν πάρα πολύ να κερδίσουν το χθεσινό παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης επεσήμανε πως: «Για την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται στην τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Δεν γίναμε ξαφνικά η σούπερ δύναμη του παγκοσμίου ή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αυτό που πέτυχε ως παρακαταθήκη η ομάδα του 2004, είναι πως είχε συνεχόμενη παρουσία σε τελικές φάσεις, είτε σε EURO, είτε σε Παγκόσμιο Κύπελλο».

Τέλος, ο Αντώνης Νικοπολίδης ανέφερε: «Η Ελλάδα έχει παίκτες με προσωπικότητα, που θα βγουν μπροστά στα δύσκολα και θα πάρουν τις αποφάσεις. Χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα και πιστεύω πως τα έχουμε αυτή τη στιγμή ως ομάδα, όπως τα είχαμε και εμείς τότε.

Το παιχνίδι με τη Γεωργία θα είναι δύσκολο, αλλά είναι το ματς της δεκαετίας. Και για τα ίδια τα παιδιά, αλλά σίγουρα και για την Εθνική ομάδα. Οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν πίσω τη δική τους κληρονομιά, όπως αφήσαμε εμείς τη δική μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0