TV or not TV

Η Stoiximan «έφερε» το τρόπαιο του EURO στην Ελλάδα και το BN Sports το... συνάντησε στο Ζάππειο!

Η Stoiximan «έφερε» το τρόπαιο του EURO στην Ελλάδα και το BN Sports το... συνάντησε στο Ζάππειο!
Εικόνες και βίντεο από την εντυπωσιακή εκδήλωση της Stoiximan στο Ζάππειο Μέγαρο το μεσημέρι της Πέμπτης (21/03), όπου σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, και όχι μόνο, έδωσαν το «παρών»!
Η Stoiximan «έφερε» στην Ελλάδα το τρόπαιο του EURO και το BN Sports, βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, για να «νιώσει» τη μαγεία του και να... θυμηθεί εκείνες τις ιστορικές ημέρες του 2004, που η Εθνική Ελλάδας το σήκωνε στον ουρανό της Πορτογαλίας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πολλές σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, και όχι μόνο.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γεώργιος Μαυρωτάς, ο Σπύρος Καπράλος, παλαίμαχος διεθνής αθλητής της υδατοσφαίρισης και Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, αλλά και αθλητές που συνεργάζονται με τη Stoiximan, όπως οι Λευτέρης Πετρούνιας και Γιώργος Πρίντεζης.

6160932.jpg

πριντεζης_-_πετρουνις.jpg

Παράλληλα, υπήρξε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, μέσω του προπονητή του, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, του αθλητικού του διευθυντή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά και των Ιμπόρα, Μπιανκόν, Αλεξανδρόπουλου και Άμπεϊ, από την πλευρά των παικτών.

6160949.jpg
Την ίδια στιγμή, στο σημείο βρέθηκε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, ο οποίος φωτογραφήθηκε και με το τρόπαιο. 

terim-euro.jpg

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης, διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής «Αθήνα 2004» και μέλος της διοικητικής ομάδας της Kaizen Gaming, πήρε τον λόγο, αναφέροντας:

«Θα μου επιτρέψετε πρώτα να προλογίσω τον κύριο Καπράλο. Είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο εκπρόσωπος όλου του αθλητισμού της Ελλάδας. Αλλά επειδή είναι και πρόεδρος των Ολυμπιακών Επιτροπών της Ευρώπης, είναι ο εκπρόσωπος όλου του αθλητισμού της Ευρώπης. Επίσης, είναι μέλος της ΔΟΕ, άρα και εκπρόσωπος του παγκόσμιου αθλητισμού. Κύριε δήμαρχε, ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε, κύριε Μαυρωτά.

Διαλέξαμε αυτόν τον διαχρονικά πολύ σημαντικό για τον ελληνικό αθλητισμό χώρο, το Ζάππειο Μέγαρο, το πρώτο Ολυμπιακό venue, που φιλοξένησε τους αθλητές στους αγώνες του 1896. Σήμερα παρουσιάζουμε το τρόπαιο του Euro 2024, αλλά δεν μπορούμε να λησμονήσουμε πως 20 χρόνια πριν, στην Ελλάδα, διοργανώθηκαν οι Ολυμπαικοί Αγώνες, άλλη μια επέτειος που γιορτάζουμε φέτος. Όμως έναν-δυο μήνες νωρίτερα, η Εθνική Ομάδα του ποδοσφαίρου, κέρδισε το Euro στην Πορτογαλία. Αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στη σημερινή παρουσίαση. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής μας».

Όσον αφορά για το έργο της Kaizen Gaming και της Stoiximan συγκεκριμένα, τόνισε:

«Έχουμε εκδηλώσει έμπρακτα την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Εμείς λοιπόν, ως Kaizen και Stoiximan, είμαστε χορηγοί του EURO, αλλά και επίσημη χορηγοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022, και συνεχίζουμε. Παράλληλα με το EURO, είμαστε χορηγοί και στο Copa America, που θα γίνει στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής το 2024, την ίδια περίοδο. Είναι μεγάλη η προσπάθειά μας να φέρουμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, όσο πιο κοντά γίνεται στον φίλαθλο. Όμως, το 2024 είναι Ολυμπιακή χρονιά. Εκεί επίσης οι Stoixman και η Kaizen στηρίζουν αθλητές, καθώς και τις ομάδες Πόλο Γυναικών και Ανδρών, για να διεκδικήσουν ξανά μετάλλια. Ελπίζουμε, και σήμερα με την Εθνική Ομάδα, και με τους Έλληνες αθλητές στο Παρίσι, να δοξάσουμε ξανά τον ελληνικό αθλητισμό».



Ανδρέας Φούντας
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0