TV or not TV

Ρεάλ, Ίντερ, Παρί, Λεβερκούζεν και PSV πήραν την κούπα στη Novibet!

Ρεάλ, Ίντερ, Παρί, Λεβερκούζεν και PSV πήραν την κούπα στη Novibet!

Η αναμονή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία έφτασε στο τέλος της μέσω της Novibet!

Αν και ακόμα δεν έχει κριθεί μαθηματικά ο νέος πρωταθλητής σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία, η Novibet «έκλεισε» ως κερδισμένα όσα μακροχρόνια στοιχήματα είχαν σε θέση νικητή στις παραπάνω χώρες τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Ίντερ, την Παρί Σεν Ζερμέν, την Μπάγερ Λεβερκούζεν και την PSV!

Έτσι, όσοι επέλεξαν τις συγκεκριμένες ομάδες στις αγορές για τον τίτλο στις κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες πληρώθηκαν από τώρα, πριν καν μπει ο Απρίλιος!

  • Στην Ιταλία, η Ίντερ βρίσκεται στο +14 από τη 2η Μίλαν, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική και σταθερή πορεία.
  •     Διψήφια η απόσταση μεταξύ πρώτου και δεύτερου και στη Ligue 1. Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαιώνει και φέτος τη δυναμική της έχοντας «χτίσει» διαφορά δώδεκα βαθμών από την 2Η Μπρεστ.
  • Πιο μικρό το «μαξιλαράκι» για τη Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα: Οι Μαδριλένοι έχουν αυτήν την στιγμή 72 βαθμούς, με την 2η Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στο -8 και στους 64 βαθμούς. Η εικόνα στο γήπεδο, πάντως, δείχνει πως η Ρεάλ δεν μπορεί να χάσει τον τίτλο.
  • Ίδια η κατάσταση και στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Η PSV δεν έχει χάσει ακόμα (23 νίκες, 3 ισοπαλίες) και κρατά σταθερά σε απόσταση ασφαλείας την 2η Φέγενορντ, που δύσκολα θα μπορέσει να «σβήσει» την διαφορά των δέκα βαθμών από την κορυφή.
  • H μεγάλη έκπληξη της λίστας αφορά την Bundesliga. Εκεί, η εκπληκτική και αήττητη μέχρι στιγμής (24 νίκες – 6 ισοπαλίες) Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει αποκτήσει διαφορά δέκα βαθμών από την Μπάγερν Μονάχου και μόνο με μπλακ-άουτ θα χάσει τον τίτλο.

Οι πέντε ομάδες θεωρούνται ήδη πρωταθλήτριες για τη Novibet, που κατέγραψε και πλήρωσε ήδη ως κερδισμένα όλα τα στοιχήματα και τα δελτία με τις μακροχρόνιες προβλέψεις για τις κούπες στη La Liga, στη Serie A, στη Ligue 1, στην Bundesliga και στην Eredivisie.

*Φυσικά πρέπει να σημειωθεί πως σε περίπτωση ανατροπής σε κάποιο από αυτά τα πέντε πρωταθλήματα, η Novibet θα κατοχυρώσει ως κερδισμένα και τα στοιχήματα που αφορούν τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο σε αυτές τις χώρες.Έτσι, αν για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα καταφέρει να ξεπεράσει τη Ρεάλ, τότε και οι δύο ισπανικές ομάδες θα θεωρηθούν ως πρωταθλήτριες για όσους τις εμπιστεύτηκαν στοιχηματικά!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0