TV or not TV

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ, δια χειρός... Παναγιώτη Γιαννάκη, για την εκπομπή του στον BwinΣΠΟΡ FM!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ, δια χειρός... Παναγιώτη Γιαννάκη, για την εκπομπή του στον BwinΣΠΟΡ FM!
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) απένειμε τα 26α δημοσιογραφικά του βραβεία, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να λαμβάνει το έπαθλο «Κώστας Μότσης», για την εκπομπή του στον BwinΣΠΟΡ FM, για το αφιέρωμα στο έτος 1992, που άλλαξε το ποδόσφαιρο. Τι ανέφερε μέσω ανάρτησής του στα social media.
Ολοκληρώθηκε η μεγάλη εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, για τα 26α δημοσιογραφικά βραβεία, για το 2023.

Στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής το πρωί της Τρίτης (27/02), βραβεύτηκε πλήθος δημοσιογράφων, από τον χώρο του γραπτού Τύπου, των ιστοσελίδων, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, του WebTv, της φωτογραφίας, ενώ υπήρχαν για ακόμα μία χρονιά, επαμειβόμενα βραβεία, από την ΕΠΟ και την ΕΟΚ.

Στην εν λόγω εκδήλωση βραβεύτηκε και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, με το έπαθλο «Κώστας Μότσης», για την εκπομπή του στον BwinΣΠΟΡ FM, για το αφιέρωμα στο έτος 1992, που άλλαξε το ποδόσφαιρο.

Το βραβείο του παραδόθηκε από τον «θρύλο» του παγκόσμιου μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη, και μάλιστα, προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στα social media, αναφέροντας:

«Μεγάλη μου τιμή να βραβεύομαι για έκτη φορά στην 26χρονη ιστορια των δημοσιογραφικών βραβείων του @psat_gr και είναι ιδιαίτερη πάντα η μέρα, αφού η βράβευση προέρχεται (όπως και οι προηγούμενες) από την ανεξάρτητη επιτροπή, που αποτελείται από σπουδαίους συναδέλφους. Η φετινή βράβευση ήταν η τρίτη μου για το ραδιόφωνο και όλες για εκπομπές που μεταδόθηκαν από τον αέρα του @sportfm946…

Μου έκανε ακόμα μεγαλύτερη τη χαρά το γεγονός πως με βράβευσε ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές του παγκόσμιου μπάσκετ, ο τεράστιος Παναγιώτης Γιαννάκης…

Στη δεύτερη φωτογραφία με τον συνοδοιπόρο από την αρχή σε αυτήν τη δουλειά (από το 1979) τον Βασίλη Σκουντή @vassilisskou, που δεν μου αποκάλυψε αν θα είναι υποψήφιος για ευρωβουλευτής».

Δείτε με ένα κλικ εδώ, όλες τις βραβεύσεις από τον ΠΣΑΤ, για το 2023.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0