TV or not TV

Τα ντέρμπι – τίτλου σε Ισπανία και Γερμανία «παίζουν» μόνο στα κανάλια Novasports! (video)

Τα ντέρμπι – τίτλου σε Ισπανία και Γερμανία «παίζουν» μόνο στα κανάλια Novasports! (video)

«Ημέρα κρίσης» η σημερινή (10/2) σε La Liga και Bundesliga, με τις πρωτοπόρους των δύο πρωταθλημάτων να κοντράρονται, με φόντο τη πρώτη θέση στις 19:30, σε ζωντανή μετάδοση από τα κανάλια Novasports. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Ζιρόνα και η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Μπάγερν Μονάχου!

Στο σημερινό Σάββατο, θα μπορούσαμε να αποδώσουμε τον χαρακτηρισμό Μεγάλο, όχι λόγω του κατανυκτικού, εορταστικού κλίματος, αλλά εξαιτίας της κρισιμότητας των παιχνιδιών σε La Liga και Bundesliga.

Η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης των 58 βαθμών, υποδέχεται την δεύτερη Ζιρόνα των 56 βαθμών σε 23 παιχνίδια. Το ντέρμπι, διεξάγεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και αναμένεται να ξεκαθαρίσει ή να περιπλέξει, έτι περαιτέρω την υπόθεση τίτλος. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19:30 από το κανάλια της Novasports (Novasports 1), με τη συνδρομητική να έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα εκπομπής από την ισπανική συχνότητα ITV4.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, στο περιθώριο της 8ης αγωνιστικής (30/9/23) στην Καταλονία, είχε κριθεί υπέρ της «Βασίλισσας» με το εμφατικό 3 – 0.

Όμως και στη Bundesliga υπάρχει ντέρμπι κορυφής, το οποίο θα μεταδοθεί την ίδια ώρα (19:30) από τη συχνότητα της Novasports (Novasports Prime), η οποία έχει εξασφαλίσει το δικαίωμα μετάδοσης από το Sky Sports. Η μάχη κορυφής έχει «φουντώσει» και εδώ, με τις αποψινές μονομάχους να χωρίζει και σε αυτή τη περίπτωση μία απόσταση δύο μόλις βαθμών.

Με τη συμπλήρωση 20 αγωνιστικών, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο «φιγουράρει» πρώτη και αήττητη, στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 52 βαθμούς, με τους Βαυαρούς να έπονται σε «απόσταση βολής», στη δεύτερη θέση και τους 50 βαθμούς. Και σε αυτή τη περίπτωση, το ντέρμπι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, αναμένεται να παραδώσει πρώιμο χρίσμα πρωταθλήτρια στη Λεβερκούζεν (σε περίπτωση νίκης της), είτε να βάλει γερά την Μπάγερν στο κόλπο για την κατάκτηση της «σαλατιέρας».

Σε ό,τι αφορά την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, αυτή είχε συμβεί στις 15 Σεπτεμβρίου (στην 4η αγωνιστική) στη Βαυαρία, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2 – 2.

Συντονιστείτε και απολαύστε υπεύθυνα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0