TV or not TV

Το BN Sports έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μοιράζοντας ευχές και δώρα!

Το BN Sports έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μοιράζοντας ευχές και δώρα!

Η δημοσιογραφική ομάδα του BN Sports τήρησε το έθιμο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έκοψε την πίτα του νέου έτους, με τους νικητές να ανταμείβονται με όμορφα δώρα!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα του BN Sports έκοψε την πρωτοχρονιατική πίτα. Φέτος, επισκέφθηκε τον υπέροχο χώρο του Buffalo Wings and Rings Athens στην Νέα Ερυθραία, σε μία βραδιά γεμάτη ευχές για μία παραγωγική δημοσιογραφική χρονιά και δώρα για τους… τυχερούς της βραδιάς!

Το σάιτ που ξεκίνησε το 2021, με τη συνεργασία του ομίλου bankingnews και του Πέτρου Λεωτσάκου, με την εταιρεία CS Sport του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, μετά από μια ιδέα του Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη, πλέον δεν μπουσουλάει, ούτε καν περπατάει, αλλά τρέχει και έχει καταλάβει μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα αθλητικά ΜΜΕ.

Την πίτα έκοψε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έχοντας δίπλα του τη νέα μεταγραφή αεροδρομίου του σάιτ: τον καλό παιδικό του φίλο και κουμπάρο, Γιώργο Θαναηλάκη, που από την 1η Φεβρουαρίου εντάσσεται στο δυναμικό μας!

βασιλοπιτα.jpg

ολοι_2.jpg

Σωτηρακοπουλος_Θαναηλακης.jpg

Νικητές των δύο φλουριών ήταν η Ευτυχία Οικονομίδου και ο Αντρέας Φούντας, που παρέλαβαν επι τόπου το χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε στο κάθε φλουρί και φυσικά, υπήρξαν και άλλα δώρα, που μας προσέφερε για μια ακόμη χρονιά ο μεγαλύτερο ελληνικός ξενοδοχειακός όμιλος, HotelBrain.com.

Οι τυχεροί που κέρδισαν τετραήμερα ταξίδια σε Σαντορίνη, Σύρο, Πάρο και Τζιά ήταν ο Τάσος Φαραός, ο Άγγελος Κρεμαστός, η Σουζάννα Μποντίνη και ο Φάνης Τσοκανάς.

Στην παρέα του BN Sports και η Μαρίνα Τσιρίδου, που επιμελήθηκε για ακόμα μια φορά της βραδιά!

Καλή χρονιά σε όλους και όλες!

φλουρια.jpg

ολοι.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0