TV or not TV

Άρης – Ολυμπιακός και μεγάλες μάχες με ενισχυμένες αποδόσεις

Άρης – Ολυμπιακός και μεγάλες μάχες με ενισχυμένες αποδόσεις

Οι μπαταρίες των «μεγάλων» της Super League βρίσκονται σε οριακό σημείο και οι κυριακάτικες αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής κόβουν την ανάσα!

Ο Βόλος υποδέχεται (16:00) τον ΠΑΟΚ και μετά από 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στο 90 από τον Αστέρα και τελευταία 4 ματς έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και την Τετάρτη στα προημιτελικά του Κυπέλλου νίκησε με 4-0 τον Πανσερραϊκό. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου φέτος έχουν αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Βόλο (2 στο Κύπελλο, 1 στη Super League) και μετράνε μόνο νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ.

 

Βόλος - ΠΑΟΚ 1:6.70 Χ:4.40 2:1.48

 

Στη συνέχεια (17:30) τα βλέμματα όλων θα στραφούν στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος μετά την έλευση του Σάσα Ίλιτς δεν έχει ηττηθεί (13 ματς με 7 νίκες, 6 ισοπαλίες) και θα στήσει παγίδες στην ΑΕΚ. Η ομάδα από το Περιστέρι την Τετάρτη προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου με άνετη νίκη (4-0) κόντρα στη Λάρισα. Αντίθετα η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τον Άρη στα πέναλτι (1-1 κ.α. 4-2) και αποχαιρέτησε την διοργάνωση. Ο Ματίας Αλμέιδα θα κληθεί να βρει λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα και στην κούραση, προκειμένου η ΑΕΚ να πανηγυρίσει την 7η σερί νίκη απέναντι στον Ατρόμητο. 

 

Ατρόμητος – ΑΕΚ 1:8.60 Χ:4.55 2:1.40

 

Δύο ώρες αργότερα (19:30), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Στους «πράσινους» επικρατεί ενθουσιασμός από την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου μέσα στο «Γ.Καραϊσκάκης» στα πέναλτι (7-6) απέναντι στον Ολυμπιακό. Το ζητούμενο για το «τριφύλλι» είναι η νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Φατίχ Τερίμ καλείται να βρει λύσεις αφού οι τραυματισμοί και η έλλειψη ενέργειας αποτελούν το βασικό «αγκάθι».

Ο Αστέρας δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί στη Λεωφόρο. Οι Αρκάδες με τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής (1-0) απέναντι στον Βόλο «σκαρφάλωσαν» στην 6η θέση της βαθμολογίας. Στόχος τους είναι το πρώτο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.   

 

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1:1.27 Χ:5.50 2:11.75

 

Το κλείσιμο της αγωνιστικής θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30) με το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό. Ο Θεσσαλονικείς, με τον ενθουσιασμό της πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου να ξεχειλίζει μετά την νίκη (στα πέναλτι) απέναντι στην ΑΕΚ, φιλοδοξούν να διευρύνουν το αήττητο σερί των 4 αναμετρήσεων για να πλησιάσουν την 4η θέση της βαθμολογίας.

Στον Ολυμπιακό ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό έφερε προβληματισμό. Μοναδικό γιατρικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι η νίκη σε μια έδρα που πέρσι στο πρωτάθλημα ηττήθηκαν δύο φορές.   

 

Άρης - Ολυμπιακός 1:3.95 Χ:3.50 2:1.95

 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0