TV or not TV

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό δεσπόζει στην 18η αγωνιστική της Super League την Κυριακή το βράδυ (20:30). Οι δύο ομάδες διψούν για «τρίποντο» και υπόσχονται σκληρή μάχη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λεπτομέρειες χωρίζουν τις δύο ομάδες στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα με 40 βαθμούς (13-1-3) και η ΑΕΚ ακολουθεί στη 2η θέση με 38 πόντους (11-5-1).

Η «Ένωση», μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού (1-2) στο Φάληρο, έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στο Κύπελλο και φιλοδοξεί να συνεχίσει με νίκη προκειμένου να πατήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος. «Αγκάθι» αποτελεί για τον Ματίας Αλμέιδα το θέμα της κούρασης από τα διαδοχικά ματς, αλλά και των απουσιών. Απουσιάζουν οι Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί και Ζίνι, ενώ οι Μάνταλος και Αραούχο είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι. Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ περιμένει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην άμυνα, αφού οι νταμπλούχοι στα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται.  

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1:1.95 Χ:3.40 2:4.10

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν. Μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Με την έλευση του Φατίχ Τερίμ οι «πράσινοι» μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στη Super League, αλλά άπαντες στέκονται στον «καυτό» Ιανουάριο. Για τους «πράσινους» μετά την επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια ακολουθούν επίσης κομβικά ματς με Ολυμπιακό (ρεβάνς στο Κύπελλο), Αστέρα και ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Παίκτης κλειδί για τους «πράσινους» είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας σέντερ φορ με 16 γκολ (8 στο πρωτάθλημα) σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, τις δύο τελευταίες σεζόν δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ την άμυνα της ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες μονομάχησαν πέρσι μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου. Αμφότερες πανηγύρισαν από μια νίκη και στα play offs είχαν δύο ισοπαλίες με σκορ 0-0. Στο μοναδικό φετινό δείγμα γραφής η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 στη Λεωφόρο με σκόρερ τους Τσούμπερ, Πινέδα.       

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0