TV or not TV

Το Netflix έχει στα… σκαριά ντοκιμαντέρ για το NBA με πρωταγωνιστές ΛεΜπρόν, Μπάτλερ και Σαμπόνις!

Το Netflix έχει στα… σκαριά ντοκιμαντέρ για το NBA με πρωταγωνιστές ΛεΜπρόν, Μπάτλερ και Σαμπόνις!

Η εταιρεία παραγωγής του ΛεΜπρόν Τζέιμς πρόκειται να συνεργαστεί με το Netflix για τη δημιουργία μίας σειράς – ντοκιμαντέρ γύρω από το NBA με μεγάλους αστέρες να πρωταγωνιστούν στην πρώτη σεζόν.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Quarterback» του Netflix σχετικά με το NFL, η δημοφιλής πλατφόρμα αποφάσισε να ρίξει τα… δίχτυα της και στον «μαγικό» κόσμο του NBA.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παραγωγής του ΛεΜπρόν Τζέιμς «SpringHill», εκείνη του Μπάρακ Ομπάμα «Higher Ground Productions» και του ποδοσφαιριστή του NFL, Πέιτον Μάνινγκ, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το νέο εγχείρημα, που θα βασιστεί αρκετά στην σειρά – ντοκιμαντέρ «Quarterback». Μάλιστα, όπως έχει διαρρεύσει, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από μία «παρέλαση» αστέρων με τα πρώτα ονόματα, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να είναι εκείνο του «Βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς, του σταρ των Σέλτικς Τζέισον Τέιτουμ, του Τζίμι Μπάτλερ από τους Μαϊάμι Χιτ, του Ντομάντας Σαμπόνις των Σακραμέντο Κίνγκς και του εκρηκτικού Άντονι Έντουαρντς από τη Μινεσότα.

Τελευταία απόπειρα του Netflix να… εισβάλει στα άδυτα της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη ήταν μέσω της μίνι σειράς «Last Dance», γύρω από την πορεία του Μάικλ Τζόρνταν και την περίοδο της «δυναστείας» του με τους Σικάγο Μπουλς και τα έξι δαχτυλίδια, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία.

Σε αυτό στοχεύει η διάσημη πλατφόρμα που ακολουθεί μία πετυχημένη… συνταγή, η οποία με τέτοιους πρωταγωνιστές και σκηνές εντός κι εκτός γηπέδων είναι σχεδόν αδύνατο να μην πάει καλά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0