TV or not TV

The Super Trivia Quiz Book: Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος παρουσίασε το νέο του βιβλίο, με 520 ερωτήσεις για ελληνικό και ξένο ποδόσφαιρο!

The Super Trivia Quiz Book: Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος παρουσίασε το νέο του βιβλίο, με 520 ερωτήσεις για ελληνικό και ξένο ποδόσφαιρο!
Ντέμης Νικολαΐδης, Αλέξης Σπυρόπουλος, Βασίλης Σκουντής και Γιάννης Πάγκος, μίλησαν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12).
Το νέο βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου κυκλοφόρησε! «Ένα όμορφο δώρο για τις γιορτές, για μικρούς και μεγάλους», όπως ανέφερε και ο ίδιος.

The Super Trivia Quiz Book, λοιπόν, με τίτλο «Αγαπάς το ποδόσφαιρο;» και 65 κουίζ, 520 ερωτήσεις για από ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και ξένα, και απαντήσεις τετραπλής επιλογής.

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο Buffalo Wings & Rings στη Νέα Ερυθραία, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος το παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12), έχοντας πολύ σημαντικούς καλεσμένους, από τον χώρο του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας.

sot_2.jpg
*Από τα αριστερά προς τα δεξιά, Γιάννης Πάγκος, Ντέμης Νικολαΐδης, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος και Βασίλης Σκουντής.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 και θρύλος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, όπως και οι θρύλοι της δημοσιογραφίας, Αλέξης Σπυρόπουλος, Βασίλης Σκουντής και Γιάννης Πάγκος, μίλησαν στην εκδήλωση, ενώ μοιράστηκαν και ιστορίες από το προηγούμενο ανάλογου περιεχομένου βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2022 και αφορούσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

sot_3.jpg
*Από τα αριστερά προς τα δεξιά, Γιάννης Πάγκος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Ντέμης Νικολαΐδης.

Το «παρών» έδωσαν όλοι οι σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, που εδρεύει στην Καλλιθέα και «κλείνει» 30 χρόνια ζωής.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, και μπορείτε να το προμηθευτείτε πατώντας εδώ.

sot_4.jpg

sot_6.jpg
*Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και η Μαρίνα Τσιρίδου που ανέλαβε την οργάνωση της εκδήλωσης.

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στα social media:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0