TV or not TV

Η πρώτη συνάντηση του ΟΠΑΠ Unileague! (pics)

Η πρώτη συνάντηση του ΟΠΑΠ Unileague! (pics)
Το μεγαλύτερο Φοιτητικό πρωτάθλημα 5×5 φροντίζει για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των ομάδων του, ενόψει της φετινής σέντρας!
Στην κατάμεστη αίθουσα του σταθερού υποστηρικτή επί 23 χρόνια Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ στην Καλλιθέα, έγινε η πρώτη συνάντηση των αρχηγών των ομάδων του πρωταθλήματος των Αθηνών ΟΠΑΠ Unileague!

Ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης, Θάνος Παπαδόπουλος καλωσόρισε τις ομάδες στην 23η εκδοχή του ιστορικότερου φοιτητικού & σπουδαστικού πρωταθλήματος και τους ευχήθηκε καλούς αγώνες, εξηγώντας τους παράλληλα τη δομή του πρωταθλήματος, αλλά και την ευκαιρία συμμετοχής στην Ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα, τόνισε τη σημασία της παρουσίας του ΟΠΑΠ ως χορηγού του ΟΠΑΠ Unileague και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα επιχειρήσει και πάλι να διακριθεί στο μουντιάλ mini ποδοσφαίρου της παγκόσμιας διοργανώτριας SOCCA.

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της διοργάνωσης, κος Κώστας Ασημακόπουλος, εξήγησε λεπτομερώς τους κανονισμούς της διοργάνωσης και έλυσε απορίες των παικτών.

231204_KAR_9636.jpg

Ο project manager του ΟΠΑΠ Unileague, Γιώργος Αναστασόπουλος γνωστοποίησε το αγωνιστικό πρόγραμμα και ο υπεύθυνος για την υλοποίηση των αγωνιστικών του πρωταθλήματος, Κώστας Σκουτάκης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ομάδων για την εφαρμογή του σχεδιασμού των αγωνιστικών.

Ο Αλέξανδρος Φλώρος, τερματοφύλακας της ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου μοιράστηκε με τους παίκτες την εμπειρία του τόσο από το ΟΠΑΠ Unileague, όσο και από την διεθνή συμμετοχή με τη γαλανόλευκη φανέλα και διαβεβαίωσε του παίκτες ότι θα το απολαύσουν με την καρδιά τους!

Όι αρχηγοί των ομάδων συνάντησαν τον διευθυντή σπουδών του ΚΑΡ, Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ο οποίος τους ευχήθηκε μεταξύ άλλων καλή ποδοσφαιρική σεζόν, αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία και η συνέχεια πλέον δίνεται στον αγωνιστικό χώρο!

231204_KAR_9617.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0