TV or not TV

«Μπες στην Αρένα»: Το BN Sports στην παρουσίαση της θεματικής ενότητας Combat Sports του ANT1+ (video)

«Μπες στην Αρένα»: Το BN Sports στην παρουσίαση της θεματικής ενότητας Combat Sports του ANT1+ (video)
«Παρών» το BN Sports στην πρώτη παρουσίαση της θεματικής ενότητας Combat Sports, που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων και φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το ANT1+.
Το βράδυ της Κυριακής (03/12) στο AthensCon στο Κλειστό Στάδιο Παλαιού Φαλήρου (Taekwondo), ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της θεματικής ενότητας Combat Sports, που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων και φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το ANT1+.

Στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ προστίθενται συνεχώς κορυφαίες διοργανώσεις από όλον τον κόσμο, όπως το PFL MMA, BKFC, Power Slap, ZMAK κ.α. Παράλληλα, το μαχητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας του ΑΝΤ1+ εμπλουτίζεται από το μεγαλύτερο κανάλι για τα μαχητικά αθλήματα, Fight Network, που περιλαμβάνει κορυφαίες διοργανώσεις όπως το Bare Knuckle Boxing, το Glory Kickboxing, τα Impact Sports κ.α., χαρίζοντας δυνατές στιγμές στους λάτρεις της κατηγορίας.



Το BN Sports βρέθηκε στο event, όπου έδωσαν το «παρών» η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Kickboxing και πρώην παίκτρια του Survivor, Μαρία Πανταζή, και ο πρώην αθλητής Kickboxing και δημοσιογράφος με ειδίκευση στα Combat Sports, Βίκτωρ Ρέντης.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0