TV or not TV

Δολοφονία Κατσούρη: «Μαχαίρι που είχε βρεθεί στη Ριζούπολη ανήκει σε Κροάτη και έχει αίμα του Μιχάλη»

Δολοφονία Κατσούρη: «Μαχαίρι που είχε βρεθεί στη Ριζούπολη ανήκει σε Κροάτη και έχει αίμα του Μιχάλη»
Νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.
Συνεχείς οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επίθεση Κροατών και Ελλήνων χούλιγκανς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οπαδός που συνελήφθη ήταν αυτός που έτρεχε μαζί με τον Μιχάλη στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από το μένος των Κροατών.

«Ενώ λοιπόν τρέχανε, διατυπώθηκε η θεωρία ότι "κατά λάθος ο συγκεκριμένος οπαδός της ΑΕΚ που κρατούσε μαχαίρι στο ένα του χέρι έπληξε τον άτυχο Μιχάλη Κατσούρη και από εκεί, μη σκόπιμα, προήλθε ο μοιραίος τραυματισμός. Αυτή ήταν μια θεωρία που είχε αναπτυχθεί, η οποία όμως απορρίφθηκε λόγω του γεγονότος ότι οι σταγόνες αίματος του Μιχάλη είχε διαπιστωθεί πως ξεκινούσαν από το σημείο της πρώτης συμπλοκής» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Τώρα βρέθηκε σταγόνα αίματος στο συγκεκριμένο μαχαίρι αλλά υπάρχει και ένα αντιφατικό σημείο: μαχαίρι με το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη είχε βρεθεί και σε άλλο σημείο και ανήκε σε Κροάτη. Το συγκεκριμένο μαχαίρι είχε βρεθεί στην περιοχή της Ριζούπολης, στο άλσος, προς τη μεριά που είχαν διαφύγει οι Κροάτες. Εκτιμάται, λοιπόν, ότι οι σταγόνες του αίματος του Μιχάλη έπεσε στο μαχαίρι, που κρατούσε ο συνοπαδός του τη στιγμή που έτρεχαν να γλιτώσουν».

Τέλος τόνισε: «Είναι τρελό να πούμε ότι μαχαιρώθηκαν οι συνοπαδοί μεταξύ τους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0