TV or not TV

Η Visa αποκαλύπτει το ρόστερ του Team Visa για την Ελλάδα ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024»

Η Visa αποκαλύπτει το ρόστερ του Team Visa για την Ελλάδα ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024»

Κατερίνα Στεφανίδη, Εμμανουήλ Καραλής, Νίκος Παπαγγελής εντάχθηκαν στο ρόστερ του Team Visa για την Ελλάδα. Από το 2000 το Πρόγραμμα Team Visa έχει υποστηρίξει πάνω από 600 αθλητές σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η Visa, παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές, αποκάλυψε σήμερα πως η άλτρια Κατερίνα Στεφανίδη, ο άλτης Εμμανουήλ Καραλής και ο παραποδηλάτης Νίκος Παπαγγελής αποτελούν μέλη της σύνθεσης του Team Visa για την Ελλάδα.

Η Visa έχει αποτελέσει περήφανο Παγκόσμιο Συνεργάτη Τεχνολογίας Πληρωμών των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων για σχεδόν 40 χρόνια και τον πρώτο παγκόσμιο χορηγό της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (IPC), έχοντας υποστηρίξει όλους τους Παραολυμπιακούς Αγώνες από το 2002. H Visa έχει αφιερωθεί στην ενδυνάμωση των αθλητών και στην οικοδόμηση ενός κόσμου χωρίς αποκλεισμούς μέσω του αθλητισμού. Η διαδικασία επιλογής αθλητών για το Πρόγραμμα Team Visa βασίζεται στις προσωπικές τους διαδρομές στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, στις επιτυχίες τους στον αθλητισμό και στη συμμετοχή τους στην κοινότητα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, δήλωσε: «Είναι πραγματική τιμή να είμαι μέλος του Team Visa για μια ακόμη φορά καθώς κατευθύνομαι προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες “Παρίσι 2024”. Μου αρέσει πολύ να είμαι κομμάτι μιας ομάδας που όχι μόνο υποστηρίζει τόσους αθλητές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων σε όλο τον κόσμο αλλά αποτελεί παράλληλα επίσημο χορηγό των Ολυμπιακών Αγώνων».

Ο Εμμανουήλ Καραλής, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό που μια παγκόσμια εταιρεία με στηρίζει στην πορεία μου προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η υποστήριξή σας είναι τόσο σημαντική που κάνει την προετοιμασία ευκολότερη και λιγότερο αγχωτική».

Ο Νίκος Παπαγγελής, δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και τυχερός που έχω την ομάδα της Visa δίπλα μου στο ταξίδι για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες “Παρίσι 2024”. Με την υποστήριξη της Visa, θα μπορέσω να προετοιμαστώ καλύτερα από ποτέ και να λάβω μέρος σε σημαντικές διοργανώσεις ώστε να αγγίξω το μεγαλύτερο όνειρό μου: να κερδίσω το πρώτο παραολυμπιακό μου μετάλλιο».

Ο Νίκος Πετράκης, Country Manager της Visa στην Ελλάδα, πρόσθεσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τους τρεις διακεκριμένους αθλητές στο Team Visa και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες “Παρίσι 2024”. Η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Νίκος Παπαγγελής ενσαρκώνουν τις αξίες της σκληρής εργασίας, της αυτοβελτίωσης και της αντοχής που εκφράζει το Πρόγραμμα Team Visa. Και οι τρεις τους αποτελούν πηγή έμπνευσης όχι μόνο για τις αθλητικές τους επιδόσεις, αλλά και για τους εξαιρετικούς τους χαρακτήρες και τις αρχές που φέρουν».

Το Πρόγραμμα Team Visa

Το Πρόγραμμα Team Visa, από τη θέσπισή του το 2000, έχει υποστηρίξει πάνω από 600 αθλητές σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες παρέχοντας εργαλεία, πόρους και υποστήριξη για να πετύχουν τους στόχους τους. Για την υποστήριξη των αθλητών ώστε να αναπτυχθούν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, το Πρόγραμμα παρέχει οικονομική υποστήριξη, αρωγή σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, εργαλεία χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης και πόρους για την ψυχική υγεία και ευεξία. Οι αθλητές της Team Visa επιλέγονται για το Πρόγραμμα βάσει της προσωπικής τους διαδρομής, των αθλητικών επιτευγμάτων τους, τη συμμετοχή τους στην κοινότητα και τη σύμπλευσή τους με τις βασικές αξίες της Visa για την ισότητα, την πρόσβαση και την συμπεριληπτικότητα. Οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024» αναμένεται να αποτελέσουν την πιο υπεύθυνη, περιεκτική, ισότιμη και θεαματική διοργάνωση έως σήμερα – και αυτό το γεγονός ενθουσιάζει τη Visa καθώς της προσφέρει ευκαιρίες για να δουλέψει μαζί με τους πελάτες της, τους συνεργάτες της, τις ομάδες και τις κοινότητες ώστε να προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Team Visa για την Ελλάδα

Κατερίνα Στεφανίδη - Άλτρια

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024» θα είναι οι τέταρτοι για την Κατερίνα Στεφανίδη που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Η διαδρομή της ξεκίνησε σε ηλικία 15 ετών με μια νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U18 του 2005, ενώ στα 18 της κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20. Διαπρέποντας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, η Στεφανίδη κατέρριψε ρεκόρ και κατέκτησε πρωταθλήματα. Με τα χρόνια, συγκέντρωσε πάνω από 18 διεθνή μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων διοργανώσεων και αναγνωρίστηκε ως η σπουδαιότερη Ελληνίδα αθλήτρια.

unnamed_5.jpg

Εμμανουήλ Καραλής - Άλτης

Ο Εμμανουήλ Καραλής σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε πρωταθλήματα νέων, κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 (2016), και δύο ασημένια στο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23. Στο ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» κατέκτησε την τέταρτη θέση, ενώ απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Είναι κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ άλματος επί κοντώ στον κλειστό στίβο και έχει ήδη προκληθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

unnamed_2_1.jpg

Νίκος Παπαγγελής - Παραποδηλάτης

Ο Νίκος Παπαγγελής είναι ένας αθλητής που εμπνέει καθώς προετοιμάζεται για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Ενώ έχασε το πόδι του εξαιτίας του καρκίνου στην ηλικία των 14, έγινε μέλος της εθνικής ομάδας ποδηλασίας, κατακτώντας την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας το 2019 και 2020. Έγινε το πρώτο άτομο με αναπηρία που ανέβηκε την κορυφή του Ολύμπου, το 2021, χρησιμοποιώντας όχι προσθετικό μέλος, αλλά πατερίτσες. Κατέκτησε την 6η θέση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» και δυο χάλκινα μετάλλια (ατομική χρονομέτρηση και αντοχή) στο παγκόσμιο κύπελλο παραποδηλασίας δρόμου το 2023. Τον περασμένο Αύγουστο κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ρότερνταμ. Έχει ήδη προκληθεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

unnamed_1_4.jpg

Team Visa Summit – Ένα μάθημα δημιουργικής αφήγησης

Αθλητές του Team Visa από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στο Team Visa Summit, ένα διήμερο master class περιεχομένου στο Παρίσι, υπό τη διεύθυνση δημιουργών περιεχομένου. Το master class επικεντρώθηκε στο brand immersion και στις βέλτιστες πρακτικές για το πώς μπορούν να αφηγηθούν τις ιστορίες τους εντός της ευρύτερης οικονομίας του δημιουργού. Υπό την καθοδήγηση influencers που ασχολούνται με τον πολιτισμό και τους καλύτερους δημιουργούς περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αθλητές έμαθαν πώς να εκφράζουν τους εαυτούς τους από τα κανάλια αυτά, ενώ έλαβαν πρακτικές συμβουλές για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την ενίσχυση του προσωπικού τους brand και των ικανοτήτων αφήγησης. Influencers του πολιτισμού και δημιουργοί ήταν παρόντες καθώς οι αθλητές συμμετείχαν σε προκλήσεις περιεχομένου και συνεργατικές δράσεις που περιλάμβαναν την εκμάθηση ενός νέου αθλήματος, τη σύνθεση ενός μουσικού κομματιού, τη δημιουργία street art και την απαθανάτιση ανερχόμενων τάσεων περιεχομένου στο Παρίσι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης0