TV or not TV

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα με ενισχυμένες αποδόσεις

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα με ενισχυμένες αποδόσεις

Επιστροφή σε ρυθμούς Super League μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Η 8η «στροφή» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ξεκινά με ένα σημαντικό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος». Εκεί, η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30), σε μία αναμέτρηση που «κρύβει» μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και η διακοπή τους βρήκε στην 7η θέση, όπου ισοβαθμούν (9β.) με τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έχει μόλις δύο ήττες φέτος, ενώ ακόμα δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της, όπου κέρδισε τον Παναιτωλικό (1-0) και τον Άρη (1-0) και έμεινε στην ισοπαλία με τον ΟΦΗ (2-2). Ο Καρλίτος πρωταγωνιστεί στο επιθετικό κομμάτι και η Λαμία θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, ώστε να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή της στη Super League.

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1:2.30 Χ:3.25 2:3.30

Στην άλλη μεριά, ο ΠΑΣ διανύει μία κάκιστη αγωνιστική περίοδο. Μετά και το ματς του Κυπέλλου με το Βόλο (1-2), οι Ηπειρώτες μετρούν τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αγνοούν τη νίκη από τις 20 Αυγούστου και το 3-0 επί της Κηφισιάς. Από τότε μέχρι και σήμερα, ο ΠΑΣ μετρά πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες, ενώ έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια του. Είναι προφανές πως η ομάδα των Ιωαννίνων (5β.) ψάχνει άμεσα νίκες, αφού βρίσκεται στο χαμηλό στρώμα του βαθμολογικού πίνακα και, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, θέλει μία μεγάλη ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0