TV or not TV

Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ: Εκεί που 29 χρόνια τώρα γεννιούνται οι ρεπόρτερ του «αύριο»!

Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ: Εκεί που 29 χρόνια τώρα γεννιούνται οι ρεπόρτερ του «αύριο»!

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και η New Media Studies, ένας ισχυρός συνδυασμός που αποτελεί τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο για σπουδές ΜΜΕ στην ιδιωτική εκπαίδευση τίμησε  αθλητές, αποφοίτους και υποδέχτηκε τους νέους σπουδαστές, σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, στο  ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα.

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ γιόρτασε με εντυπωσιακό τρόπο τα 29 του χρόνια, από το 1994 που ξεκίνησε να προσφέρει εξειδικευμένες σπουδές στην αθλητική δημοσιογραφία, βραβεύοντας σπουδαστές και σημαντικούς αθλητές και προπονητές, με φόντο την έναρξη της 30ης ακαδημαϊκής σεζόν του και της 15ης για τη New Media Studies.
DSC_7959.JPG

Ήταν η πρώτη φορά μετά το 2019, που οι δύο σχολές προχώρησαν σε μία εκδήλωση, αφού λόγω του κορονοϊού τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε συμβεί κάτι ανάλογο, και έτσι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, που ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής, υποδέχθηκε τους καινούργιους σπουδαστές και αποχαιρέτησε με αριστεία και βραβεία τους παλαιούς!
kosm.jpg

Καλεσμένα ήταν σημαντικά πρόσωπα από τον χώρο της υδατοσφαίρισης, όπως ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Δεληγιάννης, ο Γιώργος Δερβίσης και ο Μάριος Καπότσης, που ήταν μέλη της Εθνικής που κατέκτησε το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκυο, και ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, ο Γιώργος Πομάσκι, που έχει προσφέρει παρά πολλά στον ελληνικό κλασσικό αθλητισμό!
DSC_7981.JPG

Σπουδαστές που ξεχώρισαν επίσης τόσο από προηγούμενα έτη, όσο και από την τρέχουσα σεζόν, που ξεκινά σε μερικές ημέρες, ήταν εκεί, με τον διευθυντή Σπουδών του ΚΑΡ, Χρήστο Σωτηρακόπουλο, να απονέμει βραβεία και το κλίμα στην παρουσίαση να είναι εξαιρετικό.
εικόνα_Viber_2023-10-11_19-49-40-482.jpg

Ο Διευθυντής της Νew Media Studies αλλά και Γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης στο Mega Channel, Σταμάτης Μαλέλης, τόνισε στα παιδιά που αποφοίτησαν πως τώρα ξεκινάει ο μεγάλος δρόμος για την καριέρα τους, αλλά και ευχήθηκε στους καινούργιους σπουδαστές να μπορέσουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους!
ΚΟΟΟΟ.jpg

Βραβεύτηκε επίσης με το βραβείο «Χρίστος Χαραλαμπόπουλος» ο Μάριος Μάντζος, ο οποίος είδε το βιβλίο που δημιούργησε με τίτλο «The Social One» και αφορά τον Γιούργκεν Κλοπ, να σκαρφαλώνει στις λίστες των best seller της Amazon!

mariii2.jpg

*Από αριστερά προς τα δεξιά, δίπλα στη Μαρίνα Τσιρίδου, οι Μάριος Μάντζιος, Γιώργος Θαναηλάκης και Νικόλας Παχής.

Δόθηκε επίσης για πρώτη φορά η υποτροφία στη μνήμη του Γιάννη Διακογιάννη που ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έδωσε στον Νικόλα Παχή, τον νεαρότερο Chaser σε ολόκληρη την Ευρώπη, στο δημοφιλές παιχνίδι που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατωρου.
εικόνα_Viber_2023-10-11_19-48-23-313.jpg

Βραβεύτηκαν επίσης δικά  μας παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από το Κέντρο Αθλητικού ρεπορτάζ, ο Φάνης Τσοκανάς και ο Δημήτρης Μανάκος ενώ έπαινο στο όνομα του Φίλιππα Συρίγου για την καλύτερη παρουσία στο μάθημα του μπάσκετ, πήρε επίσης η συνεργάτιδα του BN Sports, Ευτυχία Οικονομίδου, παραλαμβάνοντάς το από τα χέρια του γιου του Φίλιππα, Γιώργου Συρίγου.
DSC_8924.jpg

DSC_8365.jpg

Ιδιαίτερη συγκίνηση υπήρξε όταν έγινε η βράβευση στην οικογένεια του Γιώργου Αντωνακάκη, που «έφυγε» τον Ιούλιο από τη ζωή, όντας η «ψυχή» και το «σώμα» του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, επί 25 χρόνια.
DSC_8793.jpg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0