TV or not TV

UEFA Champions League: Η φάση των ομίλων ξεκινά στην COSMOTE TV

UEFA Champions League: Η φάση των ομίλων ξεκινά στην COSMOTE TV

Στα κανάλια COSMOTE SPORT τα Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν-Νιούκαστλ, Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ και τα υπόλοιπα 13 ματς.

Η φάση των ομίλων του UEFA Champions League κάνει «σέντρα», με τα 16 ματς της 1ης αγωνιστικής, να μεταδίδονται από την COSMOTE TV, το διήμερο 19-20/9. Τον παλμό της δράσης θα μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTE SPORT, μέσα από πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η πρώτη σέντρα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/9 στις 19.45, με τον αγώνα Μίλαν-Νιούκαστλ (COSMOTE SPORT 4HD). Οι «καρακάξες» επιστρέφουν στη διοργάνωση έπειτα από απουσία 21 ετών, ευελπιστώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Σαν Σίρο» απέναντι στην επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης. Από τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας, ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν του Κιλιάν Εμπαπέ και την Ντόρτμουντ του Μάρκο Ρόις (22.00, COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K), καθώς και το ματς Λάτσιο-Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00, COSMOTE SPORT 7HD). 

Την Τετάρτη 20/9 τα φώτα θα είναι στραμμένα στην «Allianz Arena», καθώς εκεί η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επιστρέφει στους ομίλους μετά από απουσία ενός χρόνου. Η σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στις 22.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 2HD, αλλά και σε 4K ανάλυση από το COSMOTE SPORT 4K. Την ίδια μέρα (Τετάρτη 20/9) η Ουνιόν Βερολίνου θα κάνει ντεμπούτο στην κορυφαία διοργάνωση της UEFA, απέναντι στην πολυνίκη του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης (19.45, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα υποδεχθεί την Ίντερ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD). 


Η υπόλοιπη αγωνιστική δράση του διημέρου 

Το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα του διημέρου περιλαμβάνει 10 ακόμα παιχνίδια που θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Την Τρίτη 19/9 η Γιανγκ Μπόις θα υποδεχθεί τη Λειψία (19.45, COSMOTE SPORT 5HD), ενώ η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι τον Ερυθρό Αστέρα (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Την ίδια μέρα στις 22.00 θα διεξαχθούν και οι αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Αντβέρπ (COSMOTE SPORT 6HD), Σαχτάρ Ντόνετσκ-Πόρτο (COSMOTE SPORT 8HD) και Φέγενορντ-Σέλτικ (COSMOTE SPORT 9HD). 

Μία μέρα αργότερα, την Τετάρτη 20/9, η ενισχυμένη μεταγραφικά Γαλατάσαραϊ θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη (19.45, COSMOTE SPORT 5HD), ενώ η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα θα φιλοξενήσει στο «Έμιρεϊτς» την PSV Αϊντχόφεν (22.00, COSMOTE SPORT 3HD). Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League θα κλείσει με τα ματς Μπράγκα-Νάπολι (22.00, COSMOTE SPORT 6HD), Σεβίλη-Λανς (22.00, COSMOTE SPORT 8HD) και Μπενφίκα-Σάλτσμπουργκ (22.00, COSMOTE SPORT 9HD). 



Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων στο COSMOTE SPORT 1HD (Τρίτη 19/9, 18.30, με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο & Τετάρτη 20/9, 18.30, με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο), για να τους ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις. Μετά τη λήξη των αγώνων η εκπομπή θα επιστρέφει (00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με απευθείας συνδέσεις με τους αγωνιστικούς χώρους, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Παράλληλα, για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα ματς του διημέρου, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» στο COSMOTE SPORT 1HD (Τρίτη 19/9, 19.45-00.00, με τον Μιχάλη Τσόχο & Τετάρτη 20/9, 19.45-00.00, με τον Τόλη Χριστοφοράκη). 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0