TV or not TV

Για οποιαδήποτε γιορτή το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι ο καλύτερος τρόπος για να ευχηθείς – Ένα ξεχωριστό δώρο με 1 στα 2 να κερδίζει

Για οποιαδήποτε γιορτή το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι ο καλύτερος τρόπος για να ευχηθείς – Ένα ξεχωριστό δώρο με 1 στα 2 να κερδίζει

Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο γιορτάζει; Τώρα μπορείς να του ευχηθείς με πιο ξεχωριστό τρόπο, χάρη στο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ».

Με 1 στα 2 να κερδίζει, το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι το ιδανικό δώρο για ευχές με κέρδη σε όλους τους εορτάζοντες των ημερών, όπως ο Σταύρος, Σταυρούλα, η Σοφία, η Ελπίδα και η Αγάπη.

«Η αναζήτηση δώρου αποτελεί πάντα μια περίπλοκη υπόθεση, ειδικά για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο και ψάχνουν κάτι την τελευταία στιγμή. Ο λαχνός ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι ένα ιδιαίτερο δώρο και αποτελεί έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να στείλει κανείς τις ευχές του», αναφέρει ο Χρήστος Λακουμέντας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ.

image002_1.png

«Ο καθένας έχει ένα κατάστημα ΟΠΑΠ στην γειτονιά του, από το οποίο μπορεί να προμηθευτεί τον λαχνό του, που κοστίζει μόλις 3 ευρώ. Επίσης, το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» διαθέτει και ειδική περιοχή «Από-Προς», όπου μπορεί να γράψει μια αφιέρωση και να το χρησιμοποιήσει ως ευχετήρια κάρτα. Μάλιστα, όπως αναγράφεται και πάνω στον λαχνό, 1 στους 2 κερδίζει», συμπληρώνει.

Πώς παίζεται

Το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ. Ο κ. Λακουμέντας εξηγεί: «Οι παίκτες σκρατσάρουν όλα τα σημεία του λαχνού. Σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο με το αστέρι κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζουν 10 ευρώ. Επίσης, μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, ενώ συμμετέχουν και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

Δώρο για όλες τις περιστάσεις

Το παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί ένα ιδανικό δώρο για όλες τις περιστάσεις. «Ο κόσμος αναζητά οικονομικές λύσεις για δώρα, ειδικά μετά τις ημέρες των διακοπών. Αύριο γιορτάζουν ο Σταύρος και η Σταυρούλα, ενώ στις 17 του μήνα έχουν την τιμητική τους οι Σοφία, Ελπίδα και Αγάπη. Ο λαχνός «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι ένα πρωτότυπο κα διαδραστικό δώρο που δεν κοστίζει πολύ και δεν χρειάζεται ψάξιμο. Για αυτό και έχει καθιερωθεί πλέον σαν μια επιλογή για κάθε γιορτή, γενέθλια και επετείους», υπογραμμίζει ο κ. Λακουμέντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0