TV or not TV

Η Disney δίνει αποκλειστικά στους τενίστες του US Open πρόσβαση στο ESPN για να... βλέπουν τους αντιπάλους τους

Η Disney δίνει αποκλειστικά στους τενίστες του US Open πρόσβαση στο ESPN για να... βλέπουν τους αντιπάλους τους
Ένας... κακός χαμός με τη συνδρομητική τηλεόραση στις ΗΠΑ, αλλά και τη διαφωνία που έχει δημιουργηθεί στη Disney και το Spectrum.
Ένα μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στις ΗΠΑ σχετικά με τη συνδρομητική, αλλά και καλωδιακή τηλεόραση. Αυτό γιατί η εταιρεία Charter Communications της Spectrum, είχε έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση με την Disney.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στα ματς του US Open, μιας και από την πρώτη Σεπτεμβρίου, η Disney είχε σταματήσει να δείχνει το ESPN στην υπηρεσία της. Με αυτή τη διαφωνία, περίπου 15 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ, μείνανε χωρίς τα δημοφιλή αθλητικά κανάλια και δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τα αθλητικά γεγονότα.
Αυτό προφανώς, είχε δημιουργήσει πρόβλημα και στους τενίστες που αγωνίζονται στο US Open, οι οποίοι δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των αντιπάλων τους. 

Αυτός είναι και ο λόγος που η Disney, αποφάσισε έστω και... ξεχωριστά, να δώσει μόνο πρόσβαση στους τενίστες στα κανάλια του ESPN. Κάτι που ο Μεντβέντεφ είπε πως δεν ξέρει αν είναι παράνομο ή όχι, αλλά θέλει να έχει πρόσβαση να βλέπει τα παιχνίδια.



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0