TV or not TV

Η συνεργασία ΟΦΗ και Pame Stoixima, φέρνει το πρώτο Pregame on Field στην Ελλάδα

Η συνεργασία ΟΦΗ και Pame Stoixima, φέρνει το πρώτο Pregame on Field στην Ελλάδα

Ο ΟΦΗ πρωτοπορεί σε συνεργασία με το Pame Stoixima, με το πρώτο Pregame on Field στην Ελλάδα, μέσω των Matrix του γηπέδου του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ πρωτοπορεί και για πρώτη φορά σε ελληνικό γήπεδο θα προσφέρει στους φιλάθλους του τη δυνατότητα, λίγο πριν την έναρξη κάθε εντός έδρας αγώνα, να παρακολουθήσουν στο Matrix ένα τηλεοπτικό Pregame με θεματολογία η οποία θα αφορά στο ματς πoυ αρχίζει μετά από λίγα λεπτά.

Το “Pregame on Field” by “Pame Stoixima” γίνεται για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει ιστορικά γκολ και στιγμές του ΟΦΗ απέναντι στον εκάστοτε αντίπαλο, συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών που έχουν βάλει τη δική τους “σφραγίδα” στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, τα κυριότερα στατιστικά στοιχεία του αγώνα, καθώς και τα στιγμιότυπα των παιχνιδιών που έχουν προηγηθεί.

Τη δική του ξεχωριστή ενότητα στο “Pregame on Field” by “Pame Stoixima” θα έχει ο κόσμος του ΟΦΗ, με την ενότητα “My ΟΦΗ”, στην οποία φίλαθλοι της ομάδας μας θα διηγούνται τη δική τους προσωπική ιστορία στα ασπρόμαυρα, ενώ οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του ΟΦΗ θα βάζουν τους θεατές στο κλίμα του αγώνα που αρχίζει μετά από λίγα λεπτά, εξηγώντας σε βίντεο πως προετοιμάστηκε η ομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το “Pregame on Field” by “Pame Stoixima” θα προβάλλεται στο Matrix του γηπέδου μας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2023/24, λίγο πριν την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και θα αποτελεί την ιδανική εισαγωγή για το 90λεπτο που θα ακολουθεί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0