TV or not TV

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: «Σταμάτησε η ζωή μου όταν τον έχασα»

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: «Σταμάτησε η ζωή μου όταν τον έχασα»

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη μίλησε για τη δολοφονία του γιου της.

Για πρώτη φορά μίλησε δημόσια μετά τη δολοφονία του γιου της, η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη. Όπως παραδέχθηκε στην κάμερα του Star, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του γιου της, κατέρρευσε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ζητάω δικαίωση. Να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό. Το ξημέρωμα με βρήκε η αδελφή μου στην αυλή και μου λέει “το παιδί είναι βαριά χτυπημένο”. Πήρα στο νοσοκομείο και εκεί τρελάθηκα. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με πιστή, με τις εικόνες του, να διαβάζει το Ευαγγέλιο, το βράδυ με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ.

Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τέλειωνα μαζί με το παιδί μου. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του.

Αυτοί μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ήρθαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Θα δικαιωθεί το παιδί μου. Θα βρεθεί ο δολοφόνος του. Θα βρεθεί, το πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου.

Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος.

Ζητάω να αποδοθεί δικαιοσύνη στην μνήμη του αδελφού μου. Ο αδελφός μου είχε πάει να πιει έναν καφέ με τους φίλους του. Ήταν το δεύτερο σπίτι του εκεί και μπήκανε οι Κροάτες μέσα στο σπίτι του και προσπάθησε να αμυνθεί.

Θέλω να παραδοθεί ο άνθρωπος που σκότωσε τον αδελφό μου και όλα μετά θα τα αναλάβει η δικαιοσύνη. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0