TV or not TV

Eredivisie, Coppa Italia και Super Cup Γερμανίας αποκλειστικά από τη Nova!

tags :
Eredivisie, Coppa Italia και Super Cup Γερμανίας αποκλειστικά από τη Nova!

Στην Eredivisie η έναρξη γίνεται με τις αναμετρήσεις των Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Φέγενορντ για την «κούπα», ενώ στο Super Cup Γερμανίας με το Μπάγερν ΜονάχουΛειψία. Το Coppa Italia ξεκινάει με Τζένοα-Μόντενα, Κάλιαρι-Παλέρμο, Λέτσε-Κόμο και Σπέτσια- Βενέτσια.

Ήρθε η ώρα για….γκολ από παντού σε μια σεζόν που δεν χάνεται στη Nova και στο «γήπεδο» του Novasports!

Η Ολλανδία μπαίνει και αυτή στο χορό των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που ξεκινάνε και στην πρεμιέρα της Eredivisie οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν τους αγώνες ΑϊντχόφενΟυτρέχτη (12/8, 17:30), ΆγιαξΧεράκλες (12/8, 21:00) και Φέγενορντ- Φορτούνα Σιτάρντ (13/8, 15:30).

Στη Γερμανία, η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου και η Κυπελλούχος Λειψία θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στο Super Cup που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12/8 στις 21:45. Την ίδια στιγμή το Coppa Italia παίζει μπάλα με τους αγώνες του 1 ου γύρου Τζένοα-Μόντενα, Κάλιαρι-Παλέρμο, Λέτσε-Κόμο, Σπέτσια-Βενέτσια.

Και όλα αυτά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο γήπεδο του Novasports σε μία σεζόν με περισσότερους από 3.500 LIVE αγώνες, από 40 και πλέον κορυφαίες διοργανώσεις, με περισσότερα από 100 ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ντέρμπι.

Οι λάτρεις των σπορ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν WTA 1000 Canadian Open, Montreal και WTA 1000 Western & Southern Open, Cincinnati στο τένις καθώς και ONE Friday Fights 28,στις μαχητικές τέχνες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0