TV or not TV

Champions League και Conference League με τις πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Champions League και Conference League με τις πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τους αγώνες ρεβάνς της πρώτης προκριματικής φάσης. 

Τα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζονται στα μέσα της εβδομάδας με πολλές δυνατές αναμετρήσεις. Ολοκληρώνεται η πρώτη προκριματική φάση του Champions League και του Conference League.

Αρκετές εκπλήξεις έγιναν στα πρώτα ματς και η πρόκριση είναι ανοιχτή στα περισσότερα ζευγάρια. Σήμερα και αύριο διεξάγονται τα παιχνίδια του Champions League και ακολουθούν την Πέμπτη οι αγώνες του Conference League.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις πιο δυνατές αποδόσεις για τους αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές, που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα σκοράρει, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα μονά/ζυγά γκολ, το σύνολο τερμάτων, τη διπλή ευκαιρία, το ημίχρονο/τελικό, το ακριβές σκορ. 

FREEWIN: Παίζεις εντελώς δωρεάν και διεκδικείς καθημερινά έως και 100.000 ευρώ

Το νέο δωρεάν FREEWIN*, που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα, είναι γεγονός. Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους.

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να σταματήσεις σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το ποσό του τελευταίου επιπέδου που έχεις κερδίσει.

Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τώρα αν παίξεις το FREEWIN σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνεις συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσεις φανταστικά δώρα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0