TV or not TV

Ο Άρντα Γκιουλέρ «σπάει τα κοντέρ» σε likes, αφήνοντας πίσω τον... Μέσι!

Ο Άρντα Γκιουλέρ «σπάει τα κοντέρ» σε likes, αφήνοντας πίσω τον... Μέσι!

Η δημοσίευση της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Άρντα Γκιουλέρ, είναι το δεύτερο post με τα περισσότερα likes που αφορά σε ανακοίνωση παίκτη, ξεπερνώντας ακόμα και το Μέσι!  

Ο Αρντά Γκιουλέρ μόλις υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη έχει αρχίσει να γίνεται εξαιρετικά δημοφιλής. Προφανώς και το ότι συμφώνησε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης ήταν ένα μεγάλο συν, αλλά ο ντόρος που έγινε γύρω από το όνομά του μόλις μετακόμισε στη Μαδρίτη, προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο πανικό στα social media.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των «μερένχες» μετά την ανακοίνωση του 18χρονου Τούρκου πήραν φωτιά και οι δημοσιεύσεις τους σχεδόν άγγιξαν το 1 εκατομμύριο likes!

To post για την ανακοίνωση του Γκιουλέρ έχει συγκεντρώσει έως τώρα 896.000 likes ξεπερνώντας εκείνο του Λιονέλ Μέσι, όταν είχε υπογράψει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν έχει εκτοπίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την πρώτη θέση καθώς τα 1,8 εκατομμύρια likes που πήρε η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας αριθμός... απλησίαστος.    

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0