TV or not TV

Επίσημη παρουσίαση της εμφάνισης της ελληνικής αποστολής στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics «Βερολίνο 2023»

Επίσημη παρουσίαση της εμφάνισης της ελληνικής αποστολής στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics «Βερολίνο 2023»

Επίσημη παρουσίαση της εμφάνισης της ελληνικής αποστολής στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics «Βερολίνο 2023»

Μετά την Τελετή της Αφής της Φλόγας της Ελπίδας την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο Ζάππειο, η Φλόγα αναχώρησε για το Βερολίνο προκειμένου να μεταδώσει το μήνυμα για μία κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς στους Παγκόσμιους Θερινούς Αγώνες  των Special Olympics Βερολίνο 2023.

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου τα Special Olympics Hellas οργάνωσαν ειδική εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της εμφάνισης της Ελληνικής Αποστολής, στην οποία έλαβαν μέρος αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Αγώνες φορώντας τις στολές τους.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην έδρα του Eλληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού (Οικία Μποδοσάκη) από τον Πρόεδρό του κ. Νίκο Κούκη, ο οποίος παραμένει πάντα δίπλα στα Special Olympics Hellas. Μιλώντας κατά την εκδήλωση ο κ. Κούκης ανέδειξε το όραμα των Special Olympics και την συνεισφορά τους στην ένταξη στην κοινωνία ατόμων με νοητική αναπηρία.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Πρέσβυς ε.τ.,  κ. Διονύσιος Κοδέλλας αφού ευχαρίστησε τον κ. Κούκη για την ευγενική του φιλοξενία, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στην εταιρεία Admiral για την γενναιόδωρη προσφορά της να χορηγήσει την επίσημη εμφάνιση των μελών της πολυάριθμης Ελληνικής Αποστολής και εξήρε γενικότερα την ευαισθητοποίησή της σε θέματα συμπερίληψης και ένταξης. Ο κ. Κοδέλλας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα Special Olympics παραμένουν ευγνώμονες στην εταιρεία Admiral η οποία πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για την προσφορά της ιδιαίτερα σημαντικής χορηγίας της.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Admiral, κ. Δημήτρης Παναγάκος σε δήλωσή του σχετικά με την εκδήλωση, τόνισε ότι «είναι ευθύνη μας να είμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητές και σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Είναι κομμάτι της αποστολής της Admiral η έμπρακτη στήριξη των αθλητών και η εκπλήρωση των ονείρων τους, διότι οι χαρές και οι συγκινήσεις που παρέχει ο αθλητισμός πρέπει να είναι για όλους».

Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Βικτωρία Τούση, υπεύθυνη Προγράμματος Οικογενειών Special Olympics Hellas, η  οποία αναφέρθηκε στον θεσμό του Family Forum και στον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει στην υποστήριξη των μελών των οικογενειών των αθλητών με νοητική αναπηρία, διαθέτοντας εξιδεικευμένους επιστήμονες και ειδικούς του χώρου της υγείας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0