TV or not TV

Προκριματικά EURO: Πολλά ειδικά στοιχήματα για τα ματς της Εθνικής Ομάδας από το Pamestoixima.gr

Προκριματικά EURO: Πολλά ειδικά στοιχήματα για τα ματς της Εθνικής Ομάδας από το Pamestoixima.gr

«Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες της Ελλάδας με Ιρλανδία και Γαλλία.

Τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επιστρέφουν από αύριο με διπλή αγωνιστική.

Η Εθνική Ομάδα δίνει αύριο (21:45) το πρώτο επίσημο παιχνίδι της στην OPAP Arena κόντρα στην Ιρλανδία. Μπήκε με το δεξί στα προκριματικά του Euro με την εκτός έδρας νίκη 3-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ. Θέλει να κάνει το 2 στα 2, πριν δώσει τη Δευτέρα (21:45) το πιο δύσκολο παιχνίδι της στον όμιλο με τη Γαλλία στο Παρίσι. 

Και στους 2 αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Ιρλανδία και τη Γαλλία το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»* έως την έναρξή τους.

Ο τελικός της Basket League με 0% γκανιότα*

Στο μπάσκετ γίνεται απόψε (21:15), στο ΟΑΚΑ, ο τέταρτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Με νίκη ο Ολυμπιακός κατακτά τον τίτλο. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα ισοφαρίσει 2-2 τη σειρά και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο τελικό, την Κυριακή, στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». 

Ο τελικός της Basket League Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός προσφέρεται με 0% γκανιότα*  από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0