TV or not TV

Νέα Βυζαντινή Γωνιά: Ένα μικρό μουσείο της ΑΕΚ, ένας πολύ καλός λόγος να βρεθείς στη Νέα Φιλαδέλφεια! (video)

Νέα Βυζαντινή Γωνιά: Ένα μικρό μουσείο της ΑΕΚ, ένας πολύ καλός λόγος να βρεθείς στη Νέα Φιλαδέλφεια! (video)
Υπάρχουν πολλοί -και καλοί- λόγοι για να επισκεφθείς τη Νέα Φιλαδέλφεια, ακόμα και τώρα, που δεν παίζει η ΑΕΚ. Και η Νέα Βυζαντινή Γωνιά, είναι πολύ ψηλά στη λίστα με αυτούς!
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε... διακοπές, αλλά η Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζει να χτυπά στους δικούς της ρυθμούς. Ακόμα και τώρα, που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, διάφορες γωνιές στην πόλη φροντίζουν για αυτό. Πρώτη και καλύτερη, η Νέα Βυζαντινή Γωνιά!

Καθ' όλη τη διάρκεια της πρώτης σεζόν της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19.5 χρόνια απουσίας, αποτέλεσε το αγαπημένο στέκι των φίλων της ΑΕΚ. Σημείο συνάντησης πριν και μετά το ματς, μόλις λίγα μέτρα μακριά από την OPAP Arena.

Και τώρα, όμως, περίπου έναν μήνα πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, υπάρχουν πολλοί -και καλοί- λόγοι για να την επισκεφθεί κανείς. Είτε για να πιει τον καφέ/ποτό του, είτε για τα εξαιρετικά της μπέργκερ (και όχι μόνο), είτε για να περιηγηθεί στην ιστορία της ΑΕΚ!

εικόνα_Viber_2022-10-05_20-23-01-001.jpg

Ο νυν ιδιοκτήτης του καταστήματος, Στρατής Μενίδης, άνοιξε τις πόρτες για να δούμε από κοντά, το μικρό μουσείο της ΑΕΚ που έχει οργανώσει. Ένα μουσείο που θυμίζει «εφηβικό δωμάτιο ΑΕΚτζη», όπως είχε αναφέρει μιλώντας στο BN Sports. Με φανέλες, μπάλες, αυτοκόλλητα, αφίσες, συλλεκτικά αντικείμενα. Ένας χώρος που θα κάνει κάθε φίλο της «Ένωσης» να νιώσει... σπίτι του, από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Όπως ένιωσε και ο θρυλικός Μίροσλαβ Οκόνσκι κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, τον Οκτώβριο του 2022.

εικόνα_Viber_2022-10-05_20-23-18-324.jpg

Η «Νέα Βυζαντινή Γωνιά» βρίσκεται στη φημισμένη Λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον αριθμό 142. Όσον αφορά τα όσα θα αντικρίσει κανείς, αν την επισκεφθεί; Το παρακάτω βίντεο δίνει μία μικρή «γεύση».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0