TV or not TV

Ο Σπορ FM γιορτάζει τα 27 χρόνια από τη μέρα που βγήκε στον ραδιοφωνικό αέρα

Ο Σπορ FM γιορτάζει τα 27 χρόνια από τη μέρα που βγήκε στον ραδιοφωνικό αέρα
Ο Σπορ FM (σήμερα Bwin Σπορ FM) κλείνει 27 χρόνια από τη μέρα που δημιουργήθηκε.
Γενέθλια για τον Bwin Σπορ FM σημαίνει αυτομάτως και γενέθλια για το ελληνικό αθλητικό ραδιόφωνο. Σαν σήμερα το 1996, δημιουργήθηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός, που έχει κρατήσει συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού. 

Όλοι έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από το ραδιόφωνο που αφορά την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά έχουν νιώσει την παρέα των ανθρώπων που έχουν δουλέψει και δουλεύουν καθημερινά στον Bwin Σπορ FM.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, θυμάται το πως ξεκίνησαν όλα στον σταθμό και το μοιράζεται με τον κόσμο στα social media.

«Περασαν λοιπόν 27 χρόνια από τη μέρα που βγήκαμε στον αέρα…Ο Sportfm946 έχει γενέθλια και πέρασαν σαν νερό τα χρόνια από εκεινο το πρωί της 8ης Ιουνίου του 1996… ήταν σαν να γεννιέται ένα μωρό η μέρα που ακούσαμε το σήμα να παίζει στον αέρα… ακουγόταν τρελό μόλις μερικούς μήνες νωρίτερα που αρχίσαμε το σχεδιασμό μη σας πω ακόμα και λίγες μερες πριν!

Και αυτό το νεογέννητο μωρό, στο επόμενο διάστημα όσο περισσότερα εμπόδια του έβαζαν τόσο μεγάλωνε και τα ξεπερνούσε… "Τι θέλετε τώρα και μπλέκετε" είχα ακούσει τόσες και τόσες φορές… Και κάθε φορά που το άκουγα πείσμωνα περισσότερο… και επιμείναμε αλλάζοντας το τοπίο στα αθλητικά ραδιόφωνα με την αγάπη του κόσμου να φέρνει το ραδιόφωνο στην κορυφή μέσα σε μια τριετία!».

Η συνέχεια ΕΔΩ:


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0