TV or not TV

Το ΒΝ Sports μέγας χορηγός στο 5ο Hercules 2023!

Το ΒΝ Sports μέγας χορηγός στο 5ο Hercules 2023!

Το BN Sports έχει τη χαρά να είναι χορηγός στο Muscleshow Festival 2023, που θα λάβει χώρα στις 18 Ιουνίου, και σας παρέχει κάθε σημαντική πληροφορία για να μην το χάσετε.

Το Muscleshow Festival 2023 είναι έτοιμο να χτυπήσει την πόλη, και ήρθε η ώρα να τεντώσετε τους μύες σας και να ετοιμαστείτε για ένα εντυπωσιακό θέαμα δύναμης και σωματικής διάπλασης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Novotel, που βρίσκεται στη διεύθυνση Μιχαήλ Βόδα 4 και θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο Κώστας Σταμάτης, ο εγκέφαλος πίσω από το RGNS, είναι ο υπεύθυνος και ξέρει πολύ καλά πώς να οργανώνει ένα φαντασμαγορικό σόου. Με τέσσερις προηγούμενες εκδηλώσεις στο ενεργητικό του, ο Σταμάτης είναι έμπειρος επαγγελματίας στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που θα σας αφήσει απλά άφωνους.   

Τώρα, ας μιλήσουμε για τις κατηγορίες, γιατί αυτό είναι που όλοι θέλουν να μάθουν. Οι άνδρες θα παρουσιάσουν το καλύτερό τους παιχνίδι στις κατηγορίες Men’s Physique, Men’s Classic Physique, Men’s Classic Bodybuilding και Men’s Bodybuilding. Το θέμα είναι να αναδείξουν τα μοναδικά επιτεύγματα της σωματικής τους διάπλασης και της φυσικής τους κατάστασης.
Untitled-design-1-696x696.png

Κυρίες, ετοιμαστείτε γιατί ήρθε η ώρα σας να λάμψετε. Οι κατηγορίες των γυναικών περιλαμβάνουν το Γυναικείο Μπικίνι Fitness και το Γυναικείο Body Fitness (ανοικτή κατηγορία). Όλα έχουν να κάνουν με την ανάδειξη της δύναμης, της αυτοπεποίθησης και των φοβερών καμπυλών σας.

Καθώς η διοργάνωση πλησιάζει, ο ενθουσιασμός φτάνει στο κατακόρυφο. Το Muscleshow Festival 2023 υπόσχεται μια εντυπωσιακή επίδειξη μυών, αφοσίωσης και αγνού αθλητισμού.

Σημειώστε το λοιπόν στα ημερολόγιά σας, πάρτε τα εισιτήριά σας και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από την απόλυτη δύναμη και αποφασιστικότητα αυτών των εξαιρετικών αθλητών.

Θα είναι ένα σόου που όμοιό του δεν υπάρχει.

received_797772245252907.webp

Γενικές πληροφορίες:

Η εγγραφή, η ζύγιση και οι μετρήσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 10:00 έως τις 12:00 την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να φορούν το αγωνιστικό τους μαγιό κατά τη διαδικασία εγγραφής και να παραλάβουν τους αριθμούς τους από τη γραμματεία.

Η ηλικία κάθε διαγωνιζόμενου θα καθοριστεί με βάση την πλήρη ημερομηνία γέννησής του.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 18:00.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε κατηγορία είναι 35 ευρώ.

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν το πολύ σε δύο κατηγορίες, με επιπλέον χρέωση 20 ευρώ για τη δεύτερη κατηγορία.

Η ζωγραφική σώματος/airbrushing θα διατίθεται με κόστος 45 ευρώ, με τους διαγωνιζόμενους να υποχρεούνται να βαφτούν με τα εγκεκριμένα χρώματα του διαγωνισμού.

Oι αιτήσεις συμμετοχής θα ανοίξουν μετά τις 22 Μαϊου 2023 και θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά .

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει στις 10 Ιουνίου και η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα απενεργοποιηθεί.

Για την ηλεκτρονική υποβολή απαιτείται λογαριασμός Google ή Gmail.

Για να θεωρείται έγκυρη η δήλωση συμμετοχής σας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα και να έχει καταβληθεί μέσω Τραπέζης το αντίτιμο συμμετοχής

(Κατηγορία + Αερογράφος)

Πληροφορίες:

Κώστας Σταμάτης – 6972230883

Κυριακή 18 Ιουνίου

Μιχαήλ Βόδα 4, Αθήνα (Ξενοδοχείο Novotel )

*Για τις πιο ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Bodybuilding.gr.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0