TV or not TV

Το απόλυτο της Σεβίλλης και το ρεκόρ του Μουρίνιο

Το απόλυτο της Σεβίλλης και το ρεκόρ του Μουρίνιο

Ο τελικός του Europa League Σεβίλλη-Ρόμα με «Επιστροφή Στοιχήματος»* στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Τα βλέμματα στρέφονται σήμερα στη Βουδαπέστη. Στις 22:00 ξεκινάει ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός της σεζόν, αυτός του Europa League, ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρόμα.

Το απόλυτο έχει πετύχει η Σεβίλλη στη διοργάνωση με 6 νίκες σε ισάριθμες συμμετοχές της σε τελικούς. Το 2006 και το 2007 πήρε το Κύπελλο UEFA και ακολούθησαν 4 κατακτήσεις του Europa League, το 2014, το 2015, το 2016 και το 2020.

Μόνο νίκες έχει και Ζοζέ Μουρίνο σε 5 ευρωπαϊκούς τελικούς με την Πόρτο (Κύπελλο UEFA το 2003 και Champions League το 2004), την Ίντερ (Champions League το 2010), τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Europa League το 2017) και τη Ρόμα (Conference League το 2022). Αν πάρει το Κύπελλο και απόψε με τη Ρόμα θα γίνει ο μοναδικός προπονητής με 6 ευρωπαϊκές κούπες. Θα ξεπεράσει τον Τζιοβάνι Τραπατόνι που έχει πάρει 5 τρόπαια, 4 με τη Γιουβέντους και 1 με την Ίντερ.

Ειδικά στοιχήματα για πέναλτι, πλάγια άουτ, κάρτες και κόρνερ

Αμέτρητες αγορές σε απίθανες αποδόσεις προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το παιχνίδι Σεβίλλη-Ρόμα. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στη μέθοδο κατάκτησης (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι), το πρώτο γεγονός στον αγώνα (πλάγιο, φάουλ, ελεύθερο από το τέρμα, κόρνερ, γκολ), τον τρόπο επίτευξης του πρώτου γκολ (σουτ, κεφαλιά, ελεύθερο, πέναλτι, αυτογκόλ, κανένα γκολ), τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, το αυτογκόλ, το δοκάρι, τον καταλογισμό πέναλτι, τον νικητή των κόρνερ, την ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα πλάγια άουτ, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα.

Στον τελικό του Europa League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την «Επιστροφή Στοιχήματος»*.

Combo Νικητές Κυπέλλων από το Πάμε Στοίχημα για 4 τελικούς

Μετά το Europa League, το Σάββατο 3 Ιουνίου (17:00), στο Wembley, διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την επόμενη εβδομάδα γίνονται 2 ακόμα ευρωπαϊκοί τελικοί. Την Τετάρτη 7 Ιουνίου (22:00), στην Πράγα, διεξάγεται ο τελικός του Conference League, Φιορεντίνα-Γουέστ Χαμ και η σεζόν ολοκληρώνεται το Σάββατο 10 Ιουνίου (22:00), στην Κωνσταντινούπολη, με τον τελικό του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι-Ίντερ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει το ειδικό στοίχημα Combo Νικητές Κυπέλλων* για τους 4 τελικούς. Οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν συνδυαστικά στους 4 νικητές, του Champions League, του Europa League, του Conference League και του Κυπέλλου Αγγλίας. 

Συνεχίζεται από το Πάμε Στοίχημα και το PlayBall**, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App.

Με το PlayBall προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και άλλα πλούσια δώρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0