TV or not TV

Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε: «Τα πάντα υπό την παρούσα διοίκηση γίνονται με πλήρη διαφάνεια!»

Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε: «Τα πάντα υπό την παρούσα διοίκηση γίνονται με πλήρη διαφάνεια!»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε αντικρούει με επιχειρήματα τους ισχυρισμούς συλλόγου γονέων, που δημοσιεύτηκαν πριν λίγες μέρες, διευκρινίζοντας πως τα πάντα υπό την παρούσα διοίκηση γίνονται με απόλυτη διαφάνεια!

Η επιστολή που παρέλαβε το BN Sports από την διοίκηση της ΕΛΟΚ αναφέρει:

«Κύριοι,

Σε δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας BNSPORTS υπό τον τίτλο Ο Σύλλογος Γονέων Αθλητών Καράτε καταγγέλλει την ΕΛΟΚ για 4 «καραμπινάτα» αδικήματα γίνονται αναφορές πλήρως συκοφαντικές και δυσφημιστικές και για τις οποίες έχουμε ήδη προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά του νοσηρού προσώπου που τις διαδίδει και πιστεύει ότι θα διαφύγει των συνεπειών της εγκληματικής συμπεριφοράς του.

Το νέο στοιχείο είναι, ότι προεδρεύει προσωρινώς σε νεοσύστατο σύλλογο γονέων καράτε του οποίου το καταστατικό, τα ιδρυτικά μέλη και η διοίκηση μας είναι άγνωστα. Προφανώς το ανάστημα του καταγγέλλοντος δεν του επιτρέπει να δείχνει πόσο μόνος είναι στις συκοφαντικές καταγγελίες που διαχέει και αποφάσισε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως συλλογικό όργανο σωματείου. Συμβαίνουν και αυτά όταν χαθεί το μέτρο της φιλοδοξίας και της επίγνωσης.

Η ΕΛ.Ο.Κ. διοικείται με πλήρη διαφάνεια και το σύνολο των αποφάσεων της αναρτώνται στην Διαύγεια και στην επίσημη ιστοσελίδα της elok.gr , προκειμένου άπαντες στην οικογένεια του καράτε να παρακολουθούν τα διοικητικά τεκταινόμενα και να διαμορφώνουν πλήρη εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας της. Αυτό συμβαίνει από την εκλογή της νέας διοίκησης και εντεύθεν την 29.05.2021. Μέχρι τότε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας είχε πιστοποιήσει 2.000.000 € και πλέον παράνομες πληρωμές της εκπεσούσης διοίκησης, η Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ. της Ε.Ο.Ε. είχε προβεί σε καθαίρεσή της, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών επικύρωσε την ατιμωτική έκπτωσή της και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε είχε προχωρήσει σε ορισμό προσωρινής διοίκησης για να διενεργήσει νόμιμες εκλογές. Προφανώς ο αόρατος καταγγέλλων είναι φανατικός φίλος της αμαρτωλής διοίκησης του παρελθόντος και ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα για τις εκλογές του 2024. Όλα τα ανωτέρω στοιχεία είναι στην διάθεσή σας.

Πέραν των ανωτέρω σας επισημαίνουμε τα εξής :

  • Όλες οι πληρωμές της Ομοσπονδίας εγκρίνονται ανά μήνα από το Δ.Σ.
  • Το προσωπικό της Ομοσπονδίας είναι νομίμως εργαζόμενο και καταβάλλονται οι εισφορές του όπως προσήκει.
  • Οι διαιτητές, κριτές και κάθε άλλη κατηγορία συμμετεχόντων στο άθλημα είναι κατ’ εξοχήν εθελοντές και δεν εισπράττουν αμοιβές παρά μόνον δαπάνες.
  • Η Ομοσπονδία δεν έχει καμία οικονομική συναλλαγή με αθλητές και γονείς αυτών παρά μόνο με συλλόγους-μέλη της

Οι απόψεις μας μπορούν να γίνουν ενδελεχέστερες όπως ήδη έχουν διατυπωθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και ασφαλώς η συνέχεια θα διαδραματισθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Εκφράζουμε την απορία μας για το γεγονός της δημοσίευσης χωρίς να ζητήσετε να ακούσετε τις απόψεις μας αλλά είμαστε βέβαιοι ότι εφ’ εξής θα μας παραχωρήσετε το βήμα για να τις διατυπώσουμε, ώστε να αποφευχθεί η βάναυση μείωση της προσωπικότητάς μας από συκοφαντίες και ψέματα.

Στην διάθεσή σας για διευκρίνηση κάθε αναγκαίας λεπτομέρειας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0