TV or not TV

Πεπ Γκουαρδιόλα: Η guest εμφάνιση στο Ted Lasso δε συνδυάστηκε με νίκη της Σίτι επί της Ρίτσμοντ (video)

Πεπ Γκουαρδιόλα: Η guest εμφάνιση στο Ted Lasso δε συνδυάστηκε με νίκη της Σίτι επί της Ρίτσμοντ (video)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα συμμετείχε στο προτελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Ted Lasso» όπου ηττήθηκε από την Ρίτσμοντ στο «Έτιχαντ».

Η επιτυχημένη σειρά «Ted Lasso» του Apple TV+ φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της μετά από τρεις σεζόν, καθώς έχει μείνει ένα επεισόδιο ακόμα (31/05). Στο προτελευταίο επεισόδιο, η Ρίτσμοντ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάνει guest εμφάνιση.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ο κακός δαίμονας της Ρίτσμοντ, καθώς στην πρώτη σεζόν την είχε ρίξει κατηγορία και στην δεύτερη σεζόν την απέκλεισε από τα ημιτελικά του FA Cup.

Στο 11ο επεισόδιο της 3ης σεζόν, ήρθε η ώρα της Ρίτσμοντ να… λάμψει, καθώς επικράτησε της Σίτι με 1-0 εκτός έδρας και ο Πεπ είχε μια σύντομη κουβέντα με τον Λάσο. «Είσαι ένας σκληρός τύπος για να νικήσω, φίλε», είπε ο κόουτς Λάσο στον Πεπ Γκουαρδιόλα«Μην σε νοιάζουν οι νίκες και ήττες. Απλά βοήθησε αυτά τα παιδιά να είναι οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτό, στο τέλος, είναι το πιο σημαντικό πράγμα», απάντησε ο Καταλανός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0