TV or not TV

Το ESPN πάει τη... EuroLeague στην Αμερική!

tags :
Το ESPN πάει τη... EuroLeague στην Αμερική!
Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την... τελική ευθεία της τρέχουσας περιόδου αλλά και όλη την επόμενη σεζόν της EuroLeague, θα έχουν οι συνδρομητές του ESPN, μέσω του ESPN 3.
Σε μία πολύ σημαντική συμφωνία προχώρησε τόσο η διοργανώτρια αρχή τη EuroLeague όσο και η πασίγνωστη πλατφόρμα αθλητικών καναλιών, ESPN. Και αυτό διότι όπως έγινε γνωστό, οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» στην Αμερική, θα έχουν τη δυνατότητα μέσω του ESPN 3 να παρακολουθήσουν τόσο τα κρίσιμα Game 5 των σειρών καθώς και το Final-4 του Κάουνας, όσο και όλη την επόμενη σεζόν από την αρχή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι οι φίλοι του μπάσκετ στην Αμερική θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αγώνες της EuroLeague μέσω της πλατφόρμας του ESPN», δήλωσε ο Iex Ferrer Kristjansson, διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Ευρωλίγκα και πρόσθεσε:

«Η παγκοσμιοποίηση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη της αθλητικής αγοράς γενικότερα και του μπάσκετ ειδικότερα. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι οπαδοί του μπάσκετ των ΗΠΑ θα εκτιμήσουν την ποικιλομορφία των ιστοριών μας και την εμπειρία που προσφέρει η EuroLeague κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν», τόνισε.

Η συμφωνία με το ESPN αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός όσον αφορά τη στρατηγική της Euroleague ούτως ώστε να επεκταθεί και εκτός των πανευρωπαϊκών της συνόρων. Η συνεχιζόμενη παγκοσμιοποίηση του μπάσκετ έχει αντιχήσει σε ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των Αμερικανών για την EuroLeague. Εκεί που «αστέρες» που λάμπουν στα παρκέ του NBA πλέον, έκαναν το ντεμπούτο τους, όπως οι Ντόντσιτς, ο Μπογκντάνοβιτς, ο Πάου Γκασόλ και το επικείμενος σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ, Βίκτορ Ουεμπανιάμα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0