TV or not TV

Δύο χρόνια BN Sports: Με τον δικό μας τρόπο, για τη δική σας ενημέρωση!

Δύο χρόνια BN Sports: Με τον δικό μας τρόπο, για τη δική σας ενημέρωση!

Δύο χρόνια BN Sports χωρίς οπαδικά γυαλιά, χωρίς clickbait και με σεβασμό στα ίδια τα γεγονότα! Χρόνια μας πολλά, ξεχωρίζοντας τα καλύτερα θέματά μας από τις τελευταίες 365 ημέρες.

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από τη μέρα που μία επί χάρτου ιδέα για τη δημιουργία ενός εναλλακτικού αθλητικού (micro)site στα «ενδότερα» του Banking News άρχισε να πλέει στα ατελείωτα και αχανή νερά του διαδικτύου. Το BN Sports άρχισε να μπουσουλάει περίπου έξι μήνες αργότερα και πλέον στα δυο του χρόνια ψελλίζει τις πρώτες του λέξεις. Που δεν είναι άλλες από το «my way» που τραγουδούσε και ο Φράνκι…

Στο BN Sports εξ αρχής αποφασίσαμε να πορευτούμε με τον δικό μας διαφορετικό τρόπο. Δεν θέλαμε να είμαστε ένα -ακόμη- αθλητικό site αλλά ένα διαφορετικό, ένα εναλλακτικό αθλητικό site και θα συνεχίσουμε να το (υπο)στηρίζουμε. Ένα site με πρωτογενή δικά του θέματα, έρευνες, συνεντεύξεις, διαφορετική προσέγγιση στην επικαιρότητα, post game αναλύσεις, ιδιαίτερα στατιστικά και όχι μόνο αφιερώματα.

Από τις συνεντεύξεις των σταρ που έλαμψαν στα προηγούμενα 10 Μουντιάλ μέχρι το ιδιαίτερο αφιέρωμα στο έπος του ‘87 για την Εθνική μπάσκετ. Από τις θύμησες του περάσματος του Κόμπι από την Ελλάδα, μέχρι τις μοναδικές εμπειρίες του εμπνευστή και δημιουργού του BN SportsΧρήστου Σωτηρακόπουλου, στα γήπεδα όλου του κόσμου.

Παράλληλα είμαστε εκεί σε όλα τα γεγονότα. Από τα ματς των Εθνικών ομάδων σε όλα τα σπορ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο, βόλεϊ, χάντμπολ μέχρι τις εξορμήσεις των ομάδων στο εξωτερικό και στη διεκδίκηση διακρίσεων. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με τις δικές μας δυνάμεις και συνοδοιπόρους όλους εσάς τους συνεχώς αυξανόμενους αναγνώστες μας που έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή αυτό το εγχείρημα.

Δύο χρόνια BN Sports λοιπόν σήμερα και τα καλύτερα έρχονται, τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Σβήνουμε τα κεράκια καταρχάς με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που συνέβαλλαν αυτά τα δύο χρόνια στο να «μεγαλώσει» το BN Sports. Την Ξανθίππη, τον Κυριάκο, τον Μάριο, τον Νίκο, τον Δημήτρη, την Ευτυχία, τον Νότη, τον Μανώλη, τον Χρήστο, τη Βασιλική, τον Στέφανο, τον Κώστα, τον Παναγιώτη, τους Αντώνηδες, τη Σταυρούλα, τον Έκτορα, τον Παύλο, τον Νικόλα, τον Φοίβο (ελπίζουμε να μην ξεχάσαμε κάποιον/α).

Για τις επόμενες… 365 μέρες και μέχρι τα 3α μας γενέθλια σας αφήνουμε «κάβα» τα κείμενα που ο καθένας μας θα έπαιρνε μαζί του για παρέα αν ναυαγούσε σε ερημικό νησί, άρθρα, έρευνες, συνεντεύξεις που χαρακτηρίζουν τον κάθε έναν από όσους βρισκόμαστε «πίσω» από τις λέξεις των σελίδων του BN Sports!

Χρήστος Σωτηρακόπουλος

«Γιατί το έκανες; Γιατί ήμουν βέβαιος!» Η στιγμή που ο Πανένκα πέρασε στην αιωνιότητα μετατρέποντας σε πίνακα ζωγραφικής ένα πέναλτι!

Υπάρχουν στιγμές που καταλαβαίνεις πως ο χρόνος παγώνει. Είναι εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα που όμως θα μνημονεύονται όσα χρόνια κι αν περάσουν… γιατί κάποιος προτίμησε ως ωδή στην έμπνευση κάτι πρωτοποριακό! Αυτό συνέβη τη στιγμή που ακουμπούσε την μπάλα πριν από 45 χρόνια, ο Πανένκα και μετέτρεπε  ένα σουτ στη μπάλα σε ζωγραφιά πάνω στον καμβά! Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου τίμησε με το έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης» το κείμενό μου, γεγονός που αποτελεί το 4ο βραβείο μου στα 24 χρόνια των δημοσιογραφικών βραβείων από το 1999 που ξεκίνησε ο θεσμός.

Άλκης Τσαβδαράς

Τώρα σας αρέσουν οι ψευτομαγκιές του Εμιλιάνο Μαρτίνες με την Αργεντινή, τότε ήταν οι υπερόπτες Γερμανοί...

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες κορόιδεψε τους Ολλανδούς, «τρόλαρε» στα αποδυτήρια των πανηγυρισμών τον Κιλιάν Εμπαπέ και εν συνεχεία έκανε τη φιέστα του με μία κούκλα-πρόσωπο του Γάλλου σταρ στους δρόμους του Μπουένος Άιρες. Όχι, δεν δέχομαι τις νοτιοαμερικάνικες ψευτομαγκιές. Πώς να μην ξεχωρίσω το συγκεκριμένο;

Γιάννης Ψαράκης

Μπαίνουν ο Ζουγανέλης, ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΡΤ σε ένα... πρωτάθλημα μπάσκετ!

Νοσταλγός και του ροκ-εντ-ρολ αλλά και της πάλαι ποτέ νιότης μας. Τότε που οργώναμε τα γήπεδα μπάσκετ παίζοντας σε αυτά. Ένα κείμενο που γύρισε πολλούς 30 χρόνια πίσω για μία πολύ ιδιαίτερη, δημοσιογραφικά, περίοδο για πολλούς συνοδοιπόρους της γενιάς μου.

Θοδωρής Βασίλης

Oh Mamà Ho visto Maradona: Το πιο ερωτικό τραγούδι που έχει γραφτεί ποτέ για αθλητή (video)

Είναι ένα από τα πρώτα μου κείμενα στο σάιτ, ένα κείμενο αγαπημένο για τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Ένα κείμενο που γράφτηκε με αγάπη, ένα κείμενο διαφορετικό, ένα κείμενο που περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο μια σχέση ζωής μιας ομάδας-μιας πόλης-μιας γενιάς-μιας εποχής με έναν και μοναδικό άνθρωπο. Και αυτό για μένα το κάνει ξεχωριστό.

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Πέδρο, πώς το κατάφερες αυτό;

Έχοντας ζήσει από κοντά, λόγω των τηλεοπτικών αναγκών, όλο το διάστημα του μακροβιότερο προπονητή στην ιστορια του Ολυμπιακου, το κείμενο της αποτίμησης του έργου του το κάνει ξεχωριστό για μενα

Θοδωρής Καρβουνιάρης

ΑΕΚ: Γυρίζει στη Φιλαδέλφεια, μπορεί να γυρίσει και στην κορυφή!

Ήταν πολλά τα 19 χρόνια ξενιτιάς για την ΑΕΚ. Σχεδόν δύο δεκαετίες το σπίτι της γκρεμισμένο. Μακριά απ αυτό. Η εξορία έλαβε τέλος εκείνη την ιστορική ημέρα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022. Η ΑΕΚ γύρισε στη Φιλαδέλφεια. Γύρισε στη κανονικότητα και αυτό το κείμενο του γυρισμού κάνει... κλικ στην καρδιά και την ψυχή.

Δημήτρης Μανάκος

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι το καλύτερο κείμενο που έχω γράψει. Έχω ασχοληθεί με αρκετά στατιστικά, με αρκετά ιδιαίτερα θέματα μετά από παιχνίδια, αλλά ξεχωρίζω τη συγκεκριμένη συνέντευξη. Η μοναδική που έχω πάρει από ποδοσφαιριστή της Championship. Τον βασικό γκολκίπερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που επέστρεψε στην Premier League. Τον Άνταμ Ντέιβις. Τον μοναδικό που μέχρι… τότε, είχε αποκρούσει πέναλτι του Ιβάν Τόνεϊ.

Φάνης Τσοκανάς

Φινάλε στο αφιέρωμα του BN Sports: Συνεντεύξεις με Ντεσάν, Λίπι, Ριβάλντο κι άλλους οκτώ Παγκόσμιους Πρωταθλητές!

Αυτές οι έντεκα συνεντεύξεις, το αφιέρωμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν ένα όνειρο ζωής. Σε δύο χρόνια στο BN Sports έζησα και έμαθα πολλά, αλλά εκείνες οι έντεκα ημέρες πριν το Μουντιάλ του 2022, ήταν κάτι το ξεχωριστό.

Δημήτρης Φεραδούρος

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο BN Sports: «Ήταν η αρχή για ένα μεγαλύτερο αύριο» (video)

Ο πρώτος τίτλος μου με την ομάδα μέσα σε λίγους μήνες ρεπορτάζ. Τον Παναθηναϊκό μου. Δεν θα μπορούσα να διαλέξω κάτι άλλο από τη σύντομη πορεία μου στη δημοσιογραφία. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο BN Sports.

Βασίλης Βασιλείου

Ο Νικόλας Κακλαμανάκης στο BN Sports: «Από τη μοναξιά της ιστιοπλοΐας στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, ήταν μια ετεροχρονισμένη δικαίωση» (video)

Κάτι παραπάνω από ένα χρόνο στο BN Sports έχω γράψει κάμποσα κείμενα, θέματα, αφιερώματα. Νομίζω όμως ότι αξία περισσότερο έχουν πάντα τα λόγια των πρωταγωνιστών. Πόσο μάλλον όταν προέρχονται από ένα μοναχικό άθλημα που δεν έχει την προβολή που του αρμόζει. Ο Νικόλας Κακλαμανάκης για τις «μικρές καθημερινές νίκες» και τους ανθρώπους που πρέπει να τολμούν τα όνειρά τους.

Μάνος Φυρογένης

Ο Ζούλιο Σέζαρ στο BN Sports: «Κάθε φορά που σκέφτομαι το ματς κόντρα στη Μίλαν, το ζω από την αρχή» (video)

Όταν μια ημερομηνία, μια νύχτα, μια βραδιά, μια στιγμή τη Θυμούνται όλοι οι φίλοι μιας ομάδας και εσύ μιλάς με τον άνθρωπο που τους προξένησε όλο αυτό το χείμαρρο των συναισθημάτων, δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι χαρούμενος γι' αυτό που επέλεξες να κάνεις!

Τάσος Φαραός

Ντάβιντε Ντιάτσι: Από πρωταθλητής Ιταλίας στα 19 σε φυλή ιθαγενών του Μεξικό!

Ίσως και το πιο «άσχετο» ως προς τον αθλητισμό κείμενο που έχω γράψει κατά την παρουσία μου στο σάιτ. Σίγουρα, όμως, ένα από τα αγαπημένα μου. Διότι αν δεν υπήρχαν αυτές οι ιστορίες, για να μας υπενθυμίζουν τη «μαγεία» της περιπέτειας και της ζωής, τότε οι μέρες μας θα ήταν απλώς ανιαρές…

Παναγιώτης Ραμαντάνης

Ο Χρήστος Κορομηλάς στο BN Sports: «Έχω χάσει την όραση μου, αλλά ένιωσα ότι έβλεπα πάλι τον Ολυμπιακό μετά από 15 χρόνια»

Ο λόγος που επέλεξα αυτό το θέμα, είναι γιατί η κοινωνία μας έχει άμεση σχέση με τα αθλητικά και όχι έμμεση όπως πιστεύουν πολλοί. Τέτοιοι άνθρωποι, έχουν πολλά να πουν για το πως πρέπει να βλέπουμε τον αθλητισμό αλλά και τη ζωή.

Χρήστος Παπαδόπουλος

Μαραντόνα: Η μαφία και τα ναρκωτικά «σκότωναν» τον ποδοσφαιριστή Ντιέγκο αργά και βασανιστικά (photos)

Το να μεγαλώνεις και να βλέπεις αγαπημένους σου παίκτες να παίρνουν την… κατρακύλα είναι στενάχωρο, γι αυτό όμως, με το πάτημα που μας δίνεται στο BN Sports, επιλέγω αυτό το κείμενο, γιατί πάντα πίσω από μια μεγάλη προσωπικότητα, κρύβεται μια καλή ιστορία!

Βασιλική Μπαρτζιώτη

Ντόρτμουντ: Το γήπεδο των Βεστφαλών μοιάζει… απόρθητο κάστρο! (video)

Επιλέγω το συγκεκριμένο γιατί ήταν η πρώτη φορά που ήμουν ευχαριστημένη με αυτό που είχα γράψει και πίστευα ότι ήταν όντως καλό!

Ευτυχία Οικονομίδου

Ο Μάικ Μπατίστ στο BN Sports: «Παύλος και Θανάσης είχαν όραμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος»

Μέσα από το BN Sports μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω πολύ γρήγορα σημαντικές εμπειρίες που άλλος στην θέση μου δύσκολα θα τις ζούσε. Αποκορύφωμα η τελευταία μου συνέντευξη με τον θρύλο του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ που θα θυμάμαι πάντα.

Άγγελος Κρεμαστός

Ο Μπρούνο Τσιρίλο στο BN Sports: «Μαζί με τον Μουκουντί θα κάναμε… πάρτι»

Στο BN Sports έμαθα πώς είναι η πραγματικότητα. Πώς η δημοσιογραφία από την θεωρία περνάει στην πράξη. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν τρεις μήνες και απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο της διαδρομής, χωρίς ακόμα να γνωρίζω ποιος θα είναι ο προορισμός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0