TV or not TV

Εμβόλιμη αγωνιστική σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία με τις πιο δυνατές αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εμβόλιμη αγωνιστική σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία με τις πιο δυνατές αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις του μήνα με τις καλύτερες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Τα πρωταθλήματα συνεχίζονται στα μέσα της εβδομάδας με πολλές δυνατές αναμετρήσεις. Στη Super League διεξάγεται αύριο η 8η αγωνιστική των play off. Ξεχωρίζουν τα 2 ντέρμπι, ΑΕΚ-Ολυμπιακός στην Opap Arena και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». Το τρίτο ματς γίνεται στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Βόλο.

Με εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζονται τα πρωταθλήματα στην Ιταλία και την Ισπανία. Η 33η αγωνιστική της Serie A περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα παιχνίδια Ουντινέζε-Νάπολι, Γιουβέντους-Λέτσε, Αταλάντα-Σπέτσια, Βερόνα-Ίντερ, Λάτσιο-Σασουόλο, Μόντζα-Ρόμα και Μίλαν-Κρεμονέζε.

Στη La Liga γίνεται η 33η αγωνιστική με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στους αγώνες Μπαρτσελόνα-Οσασούνα, Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια-Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης-Κάντιθ και Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπέτις.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League, της Serie A και της La Liga.

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις του μήνα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Άρσεναλ-Τσέλσι στην Premier League, ημιτελικοί στο Κύπελλο Γερμανίας

Στην Premier League ολοκληρώνεται απόψε η 34η αγωνιστική με την Άρσεναλ να αντιμετωπίζει την Τσέλσι. Επίσης, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 3 εξ’ αναβολής αγώνες. Αύριο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Λίβερπουλ-Φούλαμ και Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ. Την Πέμπτη η Μπράιτον αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη Γερμανία βγαίνει το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου. Νοκ άουτ είναι οι 2 ημιτελικοί, Φράιμπουργκ-Λειψία και Στουτγκάρδη-Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι αγώνες της Premier League και οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Γερμανίας έχουν τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Πολλά ειδικά στοιχήματα για τους τρίτους αγώνες των play off της Euroleague

Στο μπάσκετ συνεχίζονται τα play off της Euroleague με τα τρίτα παιχνίδια στα 4 ζευγάρια. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μονακό, Παρτιζάν Βελιγραδίου-Ρεάλ Μαδρίτης.

Αύριο παίζει στην Τουρκία ο Ολυμπιακός με τη Φενερμπαχτσέ, ενώ η Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται την Μπαρτσελόνα.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα τα παιχνίδια των play off της Euroleague.

 

Τα πιο απίθανα δώρα* σε περιμένουν και αυτό τον μήνα στο PlayBall

Συνεχίζεται και τoν Μάϊο, το PlayBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Nέος μήνας και μια νέα ευκαιρία να είσαι εσύ ο νικητής του PlayBall αφού τώρα οι βαθμοί σου τετραπλασιάζονται, διεκδικώντας super δώρα*.

Με το παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και κάθε μήνα ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0