TV or not TV

Αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλιά του ο Λίνεκερ και απολύθηκε από το BBC - Τον στηρίζουν Ράιτ και Σίρερ!

Αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλιά του ο Λίνεκερ και απολύθηκε από το BBC - Τον στηρίζουν Ράιτ και Σίρερ!

Δεν θα εξακολουθήσει να είναι παρουσιαστής του «Match of the day» ο Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλιά του στα social media κατά της αγγλικής Κυβέρνησης.

Είναι γεγονός πως ο Γκάρι Λίνεκερ είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν διστάζει να ασκεί κριτική, όντας και ιδιαίτερα ενεργός στα social media, όμως αυτή την φορά φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια.

Άσκησε κριτική με καυστικό τρόπο κατά της αγγλικής Κυβέρνησης, του ζητήθηκε να διαγράψει τις τοποθετήσεις του, αρνήθηκε να το κάνει και ως συνέπεια έχει η απόλυσή του από το BBC και την εκπομπή «Match of the Day»!

Συγκεκριμένα, εναντιώθηκε πριν από μερικές μέρες σε νομοσχέδιο της Κυβέρνησης κατά της μετανάστευσης, ξέσπασε «πανικός», όχι τόσο για την άποψη, αλλά για το αν θα έπρεπε να εκφράσει τη γνώμη του.

Η κριτική στη Μεγάλη Βρετανία εστιάστηκε στο γεγονός πως ως υπάλληλος του BBC, «έσπασε» ένα άτυπο πρωτόκολλο. Αντί να ζητήσει συγγνώμη για αυτό, ειρωνεύτηκε εκ νέου με ανάρτησή του και αυτό αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Άμεσα, ο Ίαν Ράιτ τοποθετήθηκε επίσης για το εν λόγω ζήτημα, λέγοντας πως θα λείπει και εκείνος από την εκπομπή, για να στηρίξει τον Λίνεκερ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0