TV or not TV

EuroLeague: Συνεχίζει στα κανάλια της NOVA, «σπάζοντας» τις δύο δεκαετίες μεταδόσεων!

tags :
EuroLeague: Συνεχίζει στα κανάλια της NOVA, «σπάζοντας» τις δύο δεκαετίες μεταδόσεων!
EuroLeague και NOVA θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
Η EuroLeague, από κοινού με τη United Media, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τη NOVA και το Sportklub, για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των δύο κορυφαίων διοργανώσεων μπάσκετ στην Ευρώπη.

Τόσο για τη EuroLeague, όσο και για το EuroCup, τα δύο προαναφερθέντα κανάλια θα είναι υπεύθυνα για τις μεταδόσεις σε Ελλάδα, Σερβία, Κύπρο, Σλοβενία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βοσνία & Ερζεγοβίνη και Βόρεια Μακεδονία.

Η νέα πολυετής συμφωνία επιβεβαιώνει πως η EuroLeague θα «σπάσει» το ορόσημο το δύο δεκαετιών προβολής μέσω της NOVA και του Sportklub.

«Η συμφωνία με την Euroleague Basketball είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τα μακροπρόθεσμα σχέδια που έχει το The United Group στις χώρες για τις οποίες έχουμε αποκτήσει πενταετή αθλητικά δικαιώματα. Αυτή η επένδυση στο καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο μέσων ενημέρωσης είναι ένας ακόμη δείκτης του τρόπου, μέσω του οποίου είμαστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη της αγοράς της Ελλάδας, της Κύπρου και της περιοχής της Αδριατικής, την οποία θεωρούμε στρατηγική τοποθεσία για τον Όμιλο United», δήλωσε ο πρόεδρος του The United Group, Νίκος Σταθόπουλος.

Παράλληλα, η Αλεξάντρα Σούμποτιτς, εκτελεστική διευθύντρια της United Media, ανέφερε:

«Ήταν εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να δώσουμε στους θεατές μας να παρακολουθήσουν αυτούς τους θεαματικούς αγώνες στα κανάλια μας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η συνεργασία μας με την Euroleague Basketball ήταν πάντα αξιοσημείωτη και είμαι βέβαιη ότι η αμοιβαία εμπιστοσύνη που χτίσαμε κατά τη διάρκεια των δύο δεκαετιών ήταν ένα σημαντικό στοιχείο που μας οδήγησε στην υπογραφή αυτής της πενταετούς συμφωνίας. Η αγορά αθλητικών δικαιωμάτων πρόσφατα ήταν αρκετά περίπλοκη και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που δίνουμε τη δυνατότητα στους κορυφαίους οπαδούς των παιχνιδιών μπάσκετ να παρακολουθούν τους καλύτερους αγώνες της καλύτερης διοργάνωσης μπάσκετ στα κανάλια μας, Nova Sportsin Greece and Cyprus, και Sport Klub στην περιοχή της Αδριατικής. Για πολλά χρόνια, η United Media ήταν η κορυφαία εταιρεία στην εξασφάλιση δικαιωμάτων μετάδοσης για κορυφαία αθλητικά γεγονότα και το νέο συμβόλαιο επιβεβαίωσε ότι η στρατηγική μας να προσφέρουμε ζωντανές μεταδόσεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων στους θεατές μας συνεχίζει να είναι επιτυχημένη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0