TV or not TV

Τελικός Carabao Cup, Giveaway: Προβλέψτε το σκορ και κερδίστε το νέο βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου «The Super Trivia Quiz»!

Τελικός Carabao Cup, Giveaway: Προβλέψτε το σκορ και κερδίστε το νέο βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου «The Super Trivia Quiz»!

Θέλετε να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα λύσουν τα ποδοσφαιρικά κουίζ που έχει επιμεληθεί ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος; Δείτε ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του BN Sports!

Ώρα για τελικό και για giveaway από το BN Sports! Tελικός του Carabao Cup στην Αγγλία!

Πρώτος τίτλος για τη σεζόν αυτή την Κυριακή (26/2 18:30 ζωντανά σε ανοιχτό κανάλι, το Action24) και η αναγεννημένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ αντιμετωπίζει τις «καρακάξες» της Νιούκαστλ του Έντι Χαου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κατακτήσει τίτλο τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως η Νιούκαστλ παίζει τον πρώτο της τελικό στον 21ο αιώνα και δεν έχει κατακτήσει οποιοδήποτε τρόπο, από το 1969 συνεπώς το ματς έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Προβλέψτε το σκορ του αγώνα στα ενενήντα λεπτά (ΔΕΝ μετράει η τυχόν παράταση) και μετά από κλήρωση τρεις τυχεροί θα κερδίσουν το νέο βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου «The Super Trivia Quiz» με υπογραφή από την ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ

Για να συμμετάσχετε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Μπείτε στην παρακάτω δημοσίευση του BN Sports στο Instagram
  • Γράψτε την πρόβλεψη και το ονοματεπώνυμό σας
  • Κάντε like, follow και tag δυο φίλους σας

ΠΡΟΣΟΧΗ: μόνο μια συμμετοχή ανά λογαριασμό γίνεται αποδεκτή…

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το βράδυ της Κυριακής 26/2.

Καλή επιτυχία!

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0