TV or not TV

Συγκλόνισε ο Αντώνης Αντωνιάδης: «Τον νίκησα τον καταραμένο καρκίνο!» (video)

Συγκλόνισε ο Αντώνης Αντωνιάδης: «Τον νίκησα τον καταραμένο καρκίνο!» (video)
Ο Αντώνης Αντωνιάδης παρέλαβε ειδικό βραβείο στα Gazzetta Awards 2022 by bwin και συγκλόνισε μιλώντας για τη «νίκη» του, στη μάχη με τον καρκίνο.
Ο «Ψηλός» του ελληνικού ποδοσφαίρου και θρύλος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, παρέλαβε το ειδικό βραβείο «Inspirational Award», στο πλαίσιο των Gazzetta Awards 2022 by bwin.

Ανεβαίνοντας στο «βήμα» μίλησε για τη «μάχη» που έδωσε κόντρα στον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικητής, συγκλονίζοντας με την ατάκα του: «τον νίκησα τον καταραμένο τον καρκίνο!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ίσως έχετε καιρό να με δείτε γιατί τέσσερα χρόνια πέρασα ένα μαραθώνιο και είμαι περήφανος που τον κέρδισα. Αυτό λέω σε όλους όσοι έχουν αυτό το καταραμένο, να μην εγκαταλείψουν! Ευχαριστώ το Gazzetta, τους δημοσιογράφους και τον κόσμο.

Είμαι ίσως ο μεγαλύτερος από τους τιμώμενους. Είναι μια απαρχή σήμερα της επανένταξης μου στην κανονικότητα, γιατί δεν είχα τη διάθεση και την σωματική ικανότητα να κυκλοφορήσω. Κυκλοφορούσα με καρότσι. Ακόμη δεν περπατώ καλά, αλλά με την πάροδο του χρόνου και την αγάπη της γυναίκας μου, είμαι εδώ και παραλαμβάνω ένα από τα 600 βραβεία που έχω παραλάβει από φορείς».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0