TV or not TV

To BN Sports στο κεντρικό θέμα της Marca για τον Μαρσέλο!

To BN Sports στο κεντρικό θέμα της Marca για τον Μαρσέλο!

Εκτενές αφιέρωμα της Marca στην πορεία του Μαρσέλο στην Ελλάδα, με τη «συνδρομή» του BN Sports και του συντάκτη του, Φάνη Τσοκανά.

Σχετικά Άρθρα
Ο Μαρσέλο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, περίπου πέντε μήνες μετά την πολύκροτη έλευσή του στην Ελλάδα. Ένα brand name του δικού του βεληνεκούς, προφανώς συγκεντρώνει «φώτα» πάνω του, από κάθε πλευρά του πλανήτη. Πόσω μάλλον από την Ισπανία, όπου «έγραψε» χρυσές σελίδες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2022, ως ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα τρόπαιο στην ιστορία της.

Η Marca, ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ιβηρικής χώρας, αλλά και του κόσμου, ζήτησε τη βοήθεια του BN Sports και του συντάκτη του, Φάνη Τσοκανά, ώστε να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες και να δημοσιεύσει ένα εκτενές αφιέρωμα στον Βραζιλιάνο θρύλο, για την πορεία του στην Ελλάδα, από την ημέρα άφιξής του, έως και αυτήν της αποχώρησής του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Ριβάλντο στo BN Sports στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2022, με αφορμή -και- την απόκτηση του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, «φιγουράρει» ως κεντρικό θέμα της Marca από το πρωί της Παρασκευής (18/02), όπου αποκαλύπτεται ότι ο Μαρσέλο μεταβαίνει στη Μαδρίτη, για να τον «περιποιηθεί» η Ρεάλ Μαδρίτης. Τόσο μέσω αποθεραπείας, όσο και μέσω προπονήσεων.

Διαβάστε το άρθρο με τίτλο «The mysterious case of Marcelo in Olympiacos» με ένα κλικ εδώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0