TV or not TV

Ρεκόρ: 1,5 δισεκατομμύριο θεατές είδαν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Ρεκόρ: 1,5 δισεκατομμύριο θεατές είδαν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Ο τελικός του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία, για πολλούς είναι ο καλύτερος που έχει διεξαχθεί. Τα νούμερα της τηλεθέασης πάντως, μπορεί να λένε και την αλήθεια!

Ένας μήνας πέρασε από τότε που παρακολουθήσαμε τον πολύ μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία. Οι δύο ομάδες μας χάρισαν ένα απίστευτο παιχνίδι, με την «Αλμπισελέστε» να φτάνει μέχρι την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Όπως έγινε γνωστό από τη FIFA, το ματς παρακολούθησαν 1.5 δισεκατομμύρια άνθρωποι, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση. Στη Γαλλία 24 εκατομμύρια είδαν τον τελικό, αριθμός που αποτελεί το 35% του πληθυσμού της χώρας.

Στην Αργεντινή από την άλλη, 12.07 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τον τελικό (1/4 Αργεντινούς), δείγμα του πόσο μεγάλη λαχτάρα για το ποδόσφαιρο υπάρχει.

Τα ρεκόρ όμως είναι για να σπάνε και το Μουντιάλ του Κατάρ, τα κατάφερε και στο κομμάτι των social media. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η FIFA, έγιναν 93.6 εκατομμύρια ποσταρίσματα που αφορούσαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, τα οποία μάζεψαν πάνω από 5.95 δισεκατομμύρια likes, shares και κλικ).

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0