TV or not TV

Σαρώνει το Πρωτοχρονιάτικο κουίζ του Αιμίλιου με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (video)

Σαρώνει το Πρωτοχρονιάτικο κουίζ του Αιμίλιου με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (video)

Ένα χρόνο μετά, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ήταν και πάλι καλεσμένος στο κουίζ του Αιμίλιου, σε ένα διαφορετικό project, με συναγωνιστικό και όχι ανταγωνιστικό κίνητρο. Ένα απολαυστικό βίντεο, στο οποίο αμφότεροι με τις σωστές τους απαντήσεις, μάζεψαν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους Youtuber του 2022, ο Αιμίλιος βρέθηκε με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, στο κανάλι της εκπομπής του, ένα χρόνο ακριβώς μετά την πρώτη συνάντησή τους.

Τότε, το κουίζ ήταν ανταγωνιστικό, αλλά τώρα το κίνητρο ήταν διαφορετικό, απόλυτα εναρμονισμένο με το πνεύμα των εορτών. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αιμίλιος έπαιξαν… συναγωνιστικά, με στόχο να μαζευτούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, τα οποία θα γίνουν ακόμη περισσότερα από τα έσοδα του νέου βιβλίου του πρώτου, με τίτλο «THE SUPER TRIVIA QUIZ BOOK».

Ο κόσμος έδειξε να «αγκαλιάζει» άμεσα την εν λόγω πρωτοβουλία, με το κουίζ να έχει αναρτηθεί στο κανάλι του Αιμίλιου και να έχει ξεπεράσει τις 150.000 προβολές, μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες.

Το ίδιο είχε συμβεί φυσικά και με το πρώτο κουίζ, το οποίο πλέον πλησιάζει τις 1 εκατομμύριο προβολές. Πρόκειται άλλωστε για ένα υπέροχο project, το οποίο γίνεται ακόμη καλύτερο, όταν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος συμμετέχει σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ερωτήσεων…

Δείτε ολόκληρο το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0