TV or not TV

Το ρεπορτάζ της NOVA από την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου (video)

Το ρεπορτάζ της NOVA από την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου (video)

Η κάμερα της NOVA βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, «The Super TRIVIA Quiz Book! - Μουντιάλ», που ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12).

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος παρουσίασε το νέο του βιβλίο, «The Super TRIVIA Quiz Book! - Μουντιάλ», το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12). Ένα βιβλίο με 500 ερωτήσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο, την ιστορία του από το 1930 έως σήμερα, τους «ήρωες» του, ιδανικό για να τεστάρει κάθε ηλικία τις γνώσεις της, πάνω στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός.

Το «παρών» στο Buffalo Wings & Rings, όπου έλαβε χώρα η παρουσίαση, έδωσαν ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, Τάκης Φύσσας, ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταΐδης, ο συνεργάτης της UEFA, Ανδρέας Δημάτος, αλλά και ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος, Γιώργος Θαναηλάκης.

Παράλληλα, το τηλεοπτικό συνεργείο της NOVA κάλυψε την εκδήλωση, προσφέροντας το αναλυτικό ρεπορτάζ που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Σημειώνεται πως το βιβλίο διατίθεται από την ellinoekdotiki.gr και μπορεί να το προμηθευτεί κανείς ηλεκτρονικά, πατώντας εδώ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0