TV or not TV

Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ της Αλέξια Πουτέγιας (video)

Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ της Αλέξια Πουτέγιας (video)

Η καριέρα της Αλέξια Πουτέγιας «μεταφέρθηκε» στη μεγάλη οθόνη.

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της Αλέξια Πουτέγιας, «Alexia Labor Omnia Vincit», δηλαδή «Αλέξια: Η δουλειά νικά τα πάντα», έκανε πρεμιέρα.

Το τιμώμενο πρόσωπο, η μοναδική κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για δύο σερί χρονιές (2021, 2022) στο ποδόσφαιρο γυναικών και αρχηγός της Μπαρτσελόνα, έδωσε το «παρών», προφανώς, στην παρουσίαση της παραγωγής της Prime Video, από κοινού με το Barca Studios.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που απαρτίζεται από τρία επεισόδια, διάρκειας μεταξύ 40 και 50 λεπτών, τα οποία πιάνουν το «νήμα» της ιστορίας της Αλέξια Πουτέγιας, από την παιδική της ηλικία και το ξεκίνημά της στον χώρο του ποδοσφαίρου, έως την απόλυτη καταξίωσή της, ως μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρίστριες που εμφανίστηκαν ποτέ. Παράλληλα, περιλαμβάνει και ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές, όπως ο σοβαρός τραυματισμός το καλοκαίρι του 2022, που την έθεσε εκτός EURO.

Η πρεμιέρα της σειράς στο Prime Video γίνεται την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου σε Ισπανία, Πορτογαλία και Λατινική Αμερική, με εξαίρεση το Μεξικό και τη Βραζιλία.

Δείτε το teaser:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0