TV or not TV

Οι «μάχες» του Στέφανου Τσιτσιπά στα Nitto ATP Finals συνεχίζονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι «μάχες» του Στέφανου Τσιτσιπά στα Nitto ATP Finals συνεχίζονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV συνεχίζεται η δράση των Nitto ATP Finals. Το ενδιαφέρον αναμένεται να κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο 19-20/11, όπου είναι προγραμματισμένοι οι ημιτελικοί (Σάββατο 19/11, 15.00 & 22.00) και ο μεγάλος τελικός του τουρνουά (Κυριακή 20/11, 20.00).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέχει ένα βήμα από την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Για να καταφέρει να πάρει το «εισιτήριο» που οδηγεί στα ημιτελικά θα πρέπει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» του Αντρέι Ρούμπλεφ, την Παρασκευή 18/11, στις 22.00. Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί συνολικά δέκα φορές στο παρελθόν, με τον Τσιτσιπά να έχει επικρατήσει τις έξι. Τόσο ο 25χρονος Ρώσος, όσο και ο Έλληνας Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης μετρούν από μία νίκη κόντρα στον Μεντβέντεφ και μία ήττα από τον Τζόκοβιτς στο τουρνουά. Πριν και μετά τις αναμετρήσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, οι ειδικά διαμορφωμένες εκπομπές της COSMOTE TV θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα και την ανάλυση από κάθε «μάχη» του κορυφαίου Έλληνα τενίστα.

Θα καταφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς να επαναλάβει την νίκη του 2019 στην Ο2 Arena του Λονδίνου, κατακτώντας τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του στα Nitto ATP Finals; Αποκλειστικός προορισμός για όλες τις απαντήσεις είναι το COSMOTE SPORT 6HD.

Την εβδομάδα 18-24/11 οι τηλεθεατές θα συντονιστούν με τα κανάλια COSMOTE SPORT για να παρακολουθήσουν, ακόμη, το μεγάλο φινάλε της Formula 1 για τη σεζόν 2022, καθώς και μπασκετικές «μάχες» από NBAACB Liga EndesaLega Basket Serie A και Turkish Basketball Super League.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0