TV or not TV

Becoming Champions: Τα Μουντιάλ πριν το… Μουντιάλ!

Becoming Champions: Τα Μουντιάλ πριν το… Μουντιάλ!

Βρισκόμαστε ένα βήμα, πλέον, πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ (20/11, 18:00), το οποίο αποτελεί, όπως είναι φυσιολογικό, το κυρίαρχο θέμα συζήτησης για όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό και η σειρά «Becoming Champions» αποτελεί την καλύτερη… προθέρμανση, παρουσιάζοντας την ιστορία όλων των χωρών που έφτασαν στην κορυφή του κόσμου!

Το Μουντιάλ βρίσκεται προ των πυλών. Οι ανά τον κόσμο ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν με ανυπομονησία ένα ακόμα Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτή τη φορά όμως στην καρδιά του χειμώνα. Πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι οποίες δεν πρέπει να μας βρουν απροετοίμαστους. Φαγητό, ποτό, φιλικές μαζώξεις και οι ποδοσφαιρικοί αστέρες στις οθόνες μας να υπόσχονται άλλη μια αλησμόνητη διοργάνωση.

Στις 20 Νοεμβρίου 2022 λοιπόν, το Παγκόσμιο Κύπελλο θα λάβει το εναρκτήριο λάκτισμά του στο Κατάρ, με την οικοδέσποινα χώρα να υποδέχεται το Εκουαδόρ. Έτσι, οι συζητήσεις για την ιστορία της διοργάνωσης δίνουν και παίρνουν μεταξύ των φίλων του ποδοσφαίρου.

Κανείς δε θέλει να «εκτεθεί». Όλοι θέλουν να κερδίσουν στο «Μουντιάλ» των ποδοσφαιρικών γνώσεων, δίχως όμως να κοπιάσουν. Συνήθως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, η σειρά-ντοκιμαντέρ «Becoming Champions» του Netflix, το καθιστά όμως εφικτό και ευχάριστο, αποτελώντας το ιδανικότερο… ζέσταμα για το επερχόμενο τουρνουά.

Πρόκειται για μια μίνι σειρά-ντοκιμαντέρ εννέα επεισοδίων που προσεγγίζει τις 8 νικήτριες χώρες του θεσμού και αναλύει την εκάστοτε πορεία τους προς το πολυπόθητο τρόπαιο. Ουρουγουάη, Ιταλία, Γερμανία, Βραζιλία, Αγγλία, Αργεντινή, Γαλλία και Ισπανία παρελαύνουν στις οθόνες μας, παρουσία όλων των ποδοσφαιρικών τους θρύλων που φόρεσαν τις φανέλες με το εθνόσημο.

Ποδοσφαιρικοί αστέρες που έλαμψαν στα Παγκόσμια Κύπελλα του παρελθόντος και συνέδεσαν άρρηκτα το όνομά τους με αυτά, θυμούνται και διηγούνται ιστορίες, προσφέροντάς μας ακόμα και σήμερα πλούσιες συγκινήσεις. Όλα τα γκολ, οι μεγάλες αποκρούσεις, θρυλικές φάσεις, οι επιτυχίες, αλλά και οι αποτυχίες συνοψίζονται στα επεισόδια της σειράς «Becoming Champions».


Ακολουθεί η λίστα των επεισοδίων και οι τίτλοι τους
:

Επεισόδιο 1ο: Ουρουγουάη, Μισή Δαυίδ, Μισή Γολιάθ

Επεισόδιο 2ο: Ιταλία, Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες

Επεισόδιο 3ο: Γερμανία, Η πτήση του φοίνικα

Επεισόδιο 4ο: Βραζιλία, Ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου

Επεισόδιο 5ο: Αγγλία, Κέρδισες μόνο μια φορά;

Επεισόδιο 6ο: Αργεντινή, Το χέρι της μοίρας;

Επεισόδιο 7ο: Γαλλία, Ένα ραντεβού με την ιστορία

Επεισόδιο 8ο: Ισπανία, Η μεταμόρφωση

Επεισόδιο 9ο: Από τον πάγκο

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0