TV or not TV

Παναθηναϊκός - ΟΠΑΠ: Μαζί στον παλμό του παιχνιδιού (video)

Παναθηναϊκός - ΟΠΑΠ: Μαζί στον παλμό του παιχνιδιού (video)
Το BN Sports βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, με σκοπό να παρακολουθήσει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μία εκδήλωση με έντονο «πράσινο» χρώμα, αντάξια του ονόματος των δύο οργανισμών.

Γεμάτη χαμόγελα ήταν η αίθουσα στην οποία διεξήχθη το event, καθώς Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ έχουν μάθει να πορεύονται μαζί στο παρκέ. Για ακόμη μία χρονιά θα συνεχίσουν την σύμπλευση τους, με κεντρικό χορηγό φανέλας, το «Πάμε Στοίχημα». Παρουσία σύσσωμης της οικογένειας του μπασκετικού «τριφυλλιού», την οποία εκπροσώπησαν με τις δηλώσεις τους οι Ντέγιαν Ράντονιτς (προπονητής), Γιώργος Παπαγιάννης (αρχηγός) και Βασίλης Παρθενόπουλος (πρόεδρος), δόθηκαν τα χέρια με την διοικητική ομάδα της ελληνικής εταιρίας τυχερών παιχνιδιών.
paole.jpg

Τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος των «πρασίνων», ο οποίος απευθύνθηκε στον CEO του ΟΠΑΠJan Karas, μιλώντας για την σημασία της συνεργασίας των δύο πλευρών για την εύρυθμη λειτουργεία του συλλόγου. Ολοκλήρωσε μεταβιβάζοντας του το προσωπικό μήνυμα ευγνωμοσύνης που έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Eκ μέρους του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου σας στέλνω χαιρετισμούς, αλλά και την ευγνωμοσύνη του που βρίσκεστε στο πλευρό μας, υποστηρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
ty_1.jpg

Ακολούθησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, αναφέροντας: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε έναν τόσο καλό συμπαίκτη που επικεντρώνεται στο καλό του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα. Τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Εύχομαι ότι η σύμπραξη μας θα γεμίσει με επιτυχίες».

Τέλος, ήρθε η σειρά του Γιώργου Παπαγιάννη για να μιλήσει: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε σε αυτόν τον χώρο με οικεία πρόσωπα. Ο ΟΠΑΠ αποτελεί τον σημαντικότερο στρατηγικό συνεργάτη του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια, που στέκεται δίπλα μας και μας στηρίζει έμπρακτα. Δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος χορηγός, αλλά και ένας σπουδαίος συμπαίκτης. Συμπαίκτης εντός και εκτός παρκέ. 

Μέσα από τις κοινές μας δράσεις προσφέρουμε όμορφες στιγμές στους φιλάθλους, στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά και προβάλουμε τα υγιή πρότυπα του αθλητισμού. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μία εταιρία που στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία και τη νέα γενιά. Εύχομαι η φετινή συνεργασία να συνδυαστεί με επιτυχία και για τις δύο πλευρές. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομαδικές φωτογραφίσεις, δηλώσεις στους τηλεοπτικούς δέκτες, ενώ ακολούθησε φαγητό και μπασκετικές συζητήσεις.

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0