TV or not TV

Νέα Βυζαντινή Γωνιά: Ένα Sports Bar-Restaurant, σαν μικρό μουσείο της ΑΕΚ! (video)

Νέα Βυζαντινή Γωνιά: Ένα Sports Bar-Restaurant, σαν μικρό μουσείο της ΑΕΚ! (video)
Λίγα μέτρα μακριά από την OPAP Arena - Αγιά Σοφιά, υπάρχει ένα Sports Bar-Restaurant, που θυμίζει περισσότερο μικρό μουσείο της ΑΕΚ ή σωστότερα, ένα εφηβικό δωμάτιο «Ενωσίτη»: η «Νέα Βυζαντινή Γωνιά»!
Σχετικά Άρθρα
Από τις 30 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε μία εβδομάδα κατά κάποιον τρόπο «αφιερωμένη» στην ΑΕΚ. Τα εγκαίνια της OPAP Arena, το πρώτο και ιστορικό ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19,5 χρόνια.

Το BN Sports έδωσε το «παρών» τόσο στα γεγονότα-ορόσημα για την ιστορία της ΑΕΚ, όσο και την Τετάρτη (05/10), στο πλαίσιο των δηλώσεων του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στην πολωνική τηλεόραση για τον Μίροσλαβ Οκόνσκι, αλλά και της συνέντευξης που μας παραχώρησε, ο άλλοτε σταρ της «Ένωσης». Η ημέρα... ΑΕΚ, όμως, δεν τελείωσε εκεί.

Ο «Όκο» θέλησε να κάνει μία βολτά στη γνώριμη για αυτόν πόλη, η οποία άλλαξε πολύ από τότε που μεγαλουργούσε φορώντας τα «κιτρινόμαυρα». Από αυτές τις αλλαγές, «επηρεάστηκε» κι ένα εμβληματικό μαγαζί της περιοχής: η «Βυζαντινή Γωνιά»! Ο όρος «Νέα» προστέθηκε στην επωνυμία της και πλέον, έχει περάσει σε μία καινούργια εποχή.

Ο νυν ιδιοκτήτης του καταστήματος, Στρατής Μενίδης, «άνοιξε» τις πόρτες και μας υποδέχθηκε, ώστε να παρακολουθήσουμε από κοντά, το μικρό μουσείο της ΑΕΚ που έχει οργανώσει. Ένα μουσείο που θυμίζει «εφηβικό δωμάτιο ΑΕΚτζη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.



Η «Νέα Βυζαντινή Γωνιά» βρίσκεται στη φημισμένη Λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον αριθμό 142. Όσον αφορά τα όσα θα αντικρίσει κανείς, αν την επισκεφθεί;

Το παρακάτω βίντεο δίνει μία μικρή «γεύση».



Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0